Ама Сани, не ме мести сеа не е фер. Шала на страна, нема на што, сум заборавила да гледам ама само знам за тоа кога е само од една страна и некои знаци (за кои имаат и кажано погоре).
Имаш некоја тежина која полека полека излегува на површина, тежината можеби ти е сврзена со трите помали планови кои ги имаш и кои излегуваат на површина и во блиска иднина ќе ги исполнеш, можеби самите планови ќе ти ја истераат тежината. Со првиот план ќе дојдеш до некој нов почеток кој ќе ти донесе дупла среќа,имаш осмица (дупла среќа) до кецот (новиот почеток) а можеби бројот 18 ќе има некоја улога во овој план, за 18 часа,18 дена, на 18-ти овој месец. Вториот и третиот план можеби се сврзани со љубовта, имаш момче и девојче се држат за раце а околу нив е светло, ќе се ослободат од некоја заедничка грижа, момчето е со костенлива или плава коса, а девојчето со темна коса. Од другата страна не се гледа многу, но ќе слушнеш некои точни гласови од девоче/жена со темна коса, тие гласови ќе те натераат нешто да пресечеш и да ставиш крај на нешто. Се надевам нешто ти погодив
Доколку полумесечината и 8 се во близина една до друга тогаш ќе имаш дупла среќа(8-цата) на ден кога месечината ќе биде пола (зависи и дали е десна полумесечина или лева полумесечина )
Случајно ако се сеќаваш на некои други фигури околу осмицата и полумесечината убаво би било, за да може да се сврзат. А овака најверојатно 8-цата дуплата среќа ти е во врска со нешто(зависи од фигурите околу неа), исто и полумесечината најверојатно нешто ќе се случи во ноќ со полумесечина
Искрено и јас за гледањево на кафе бев голем скептик. Но, пред некое време другарка од Хрватска дојде на гости кај мене и некој и кажал за некоја баба што гледа на кафе и отидовме. Бабата прв пат ме гледа во живот, а ми погоди се дали за мене или моето семејство. Останав со отворена уста, инаку не верував порано на вакви работи, па од тоа гледање малце и се запрашав дека сепак можеби има нешто во тоа!
Сега пред некој ден другарка ми гледаше и ми вика имаш коска на дното на филџанот еве си и ти како ја глодаш?
Голема љубов од личност со плава коса. Стара љубов околу која во изминатиот период повторно размислуваш веројатно сеуште има нешто од таа љубов во тебе.