ајде ако има некој расположен за гледање голема глава на човек во профил речиси пола филџан зафака и има така голем нос надолу и отворена уста и око црно и како солзи во два реда му течат а машко е и сето тоа на десна страна од филџан имам и два пата на сред филџан кои на крај се спојуват а едниот е поблед и си имам црно срце полно талог на површина а желбата,имам како црна уста,цела желба е опкружена со црно а во средина е бело и некоко е во вид на солза и двата црни краја се во вид на две глави кои разговараат или се доближуваат еден кон друг и како да има пат кон белото во средина
ako znae nekoj kje mozhe da mi kazhat sho znachat ovie raboti: kosturska glava, chovek so kapa kako klechi, belo srce i ptici okolu nego, bukva T no nekako kako iskrivena, nadole odam po skali i nekoj kako da vlecham za kosa stoi pred mene, zmijachka glava i konj kako trcha nakaj nea, zhena kako drzhi bebe, mechka crna kako da vika i neshto kako muskul imav kako da se fali nekoj.. ako znae nekoj kje mozhe da mi kazhe? i izvinite za fontot od mobilen sum pushtena :/
Ми гледаше една жена скоро на кафе-се ми кажуваше во шифри,ништо не разбрав ке видиме што ке се случува во иднина, ама повеке и верувам на бајачката отколку на гледачкава и на кафето
денес ми гледаа на кафе и таа што ми гледаше ми рече дека сум имала бела тројка ми кажа дека може да е 3 саати, недели, години, месеци и до неа ракета што значи како изненадување само белото незнам што значи? и имав букви М и Л една над друга.. ќе може некој да ми каже што значи?
Белата боја мислам дка е нешто добро не е црна тројката туку бела. А буквата М нешто мило ќе ти биде во врска со тоа изненадување и некој на Л. или некоја.