Хахаха, значи ова е виртуелна верзија на носење на свртени филџани во школо за гледање пред час. Не се смениле многу времињата оттогаш, after all.
Порано си немам гледано на кафе , но денес со другарките се зберавме и си гледавме преубаво си поминавме интересно во секој случај
и ти ко мене,само што лошото е тоа што од блиските личности само јас знам да гледам,а мене никој не ми глеа хаха
Станав професионална гледачка хаха шала настрана си гледаме често со другарките, но не дека веруваме во тоа, чисти глупости I think
Пред некое време со другарките почнавме да си гледаме на кафе.Ни стана опсесија не дека веруваме туку онака додека си гледаме се смееме како луди.Сепак ова не е за верување.
Најпрво не верував во ова ,,гледање на кафе,, , меѓутоа една комшивка неколку пати ми гледаше и се' ми погоди
Турско кафе најмногу нејкам,но кога пијат другарките морам и јас да правам друштво па и да слушнам нешто во моето кафе...хахах.Но и не верувам многу..затоа што тоа што ти го кажат мислиш дека ке ти се оствари,а поточно ти тоа го потсвесно наумуваш да го направиш..за да биде така па ке кажеш ,,Е се ми погоди,,..лично јас така размислувам.Можеби грешам...
како што знам јас: патка -одење некаде или некој ќе ти дојде заб -зацврстување или искоренување на нешто машна- сврзување(мување)
бело срце - ти или некој те носи смеѓ во срце..или од се срце нешто ке ти се случи зависно од околните фигури 2 - двоумење или за двојка време 1-почеток за некоја работа,врска..