Јас искрено многу верувам во гледање на кафе зошто досега ми имаат многупати погодено и предвидено и се што се ми кажале се се исполнило...
исто и јас верувам и мене ми имаат погодено една другарка во средно 3 пати ми гледаше и се ми погоди првиот пат кога ми гледаше се смеев како зелена вика ова не е можно , но после недела дена останав со отворена уста испадна се како што ми кажа она, иначе вака скоро секој ден си гледаме со блиски другарки али за да ни биде интересно, затоа сега сакав пак да ми гледа некој што не ме знае овде на форумов
Леле филџани со талог видов прикачени у темава, где се ја то налазим. Во секој случај, психата и фантазијата добро работат при гатањево, ако ништо друго. Ме вадат од такт оние опсесивните шољо-вртачи, да можат и филџан од чај ќе завртат! Седите и ја гледаш ја врти шољата, ајде да ми гледате дали ќе имам дечко, не гуско, тргни филџаните од маса и излези надвор со луѓе, до тогаш ќе бараш само некој да ти гата. А од уроци баете бе?
Да еве сва дрхтим, не можам да си дојдам при себе! Ќути не отварам веќе теми да разгледувам, пари ми отидоа само на шеќер и вода дома... А тоа што едини ти се возбуди ѓомити тебе те спомнав некаде, шо со тоа,м?! Не сакам да ми реплицираш тука, ако имаш нешто да ми кажеш, постојат пораки на крају краева..
А кој гледа од овде, ќе може ли и јас утре да ставам сликичка да ми гледа некој ? инакууу... и јас знам ама така со другарките си гледаме.. ги гледам јасно фигурите ама не знам баш се се што значи и незнам како гледат тоа дали е за во скоро време или подалеку.. како ги распознавате тие работи ако може некој да ми каже? има и доста страни тука по интарнетов ама еден симбол некаде ќе го сретнете како позитивно нешто,на др страна пак лошо... има ли некоја по точна страна што ја знаете?
Ни јас не верувам нешто многу, но за тепање време добро, па и нешто на среќа че погодиш Маринелче слободно постирај слика јас колку можам ќе се потрудам да ти кажам нешто, ако не тука тогаш во лп..
многу си расеана и имаш некоја тежина за пари или ќе имаш расфрлање со пари... имаш некоја понуда од смеѓ при некоја средба.. многу луѓе имаш во филџанот...и фигури кои не можам баш да ги видам поради блиц или светлина при ликањето
da ne znaete nekoja zena sto znae da glea ili broj neso , interesno mi e i sakam da najdam nekoj za da vidam kolku ke pogodi
Гледам на кафе и обожавам да го правам тоа започнав годинава, им гледав на мојте другарски секој ден и ми стана досадно зошто се знаев за нив а тие инсистираја и се лутеја ништо не им годев.. Имам погодено 2-3 на чупиња шо незнам многу за нив.. Инаку совршено годам на желби.. И невервам многу да ми имат погодено само 1..