3- средба или ново познаство П- некој на П, победа,пораз зависно од фигурите Стрелка- ти си заљубена или ќе си
ми гледаа на кафе знае некој што значи како сум се искачувала на некоја висина но сум се лизгала и имав бројки 1,2,3,4 како друштво сме се собрале, и во желбата имав права балерина што значат овие работи?
Имаш некој тежина, а потоа расчиствуање на истата.Ке бидеш горда на себе за некоја постапка.Имаш многу фигури кои не се убаво оформени... Имаш работи кои си ги почнала ама не си ги довршила,и многу гласови..Црна машка особа ке те лаже за нешто..
Имаш некој тежина, а потоа расчиствуање на истата.Ке бидеш горда на себе за некоја постапка.Имаш многу фигури кои не се убаво оформени... Имаш работи кои си ги почнала ама не си ги довршила,и многу гласови..Црна машка особа ке те лаже за нешто.. 1-почеток 2-двоумење или дволичност, 3-средба 4-нешто во 4 очи
глава од коњ - гордост 7 - без црта нова љубов..со црта стара љубов или ќе продолжиш со стара љубов каде што си застанала Г - гордост,некој на Г
од се срце ти е удрена можеби помеѓу 2 душманки ќе се одвива(дали за некја смеѓа особа... или ќе се правиш змија..)..имаш поклон или изненадување.. П.С. не сум мноогу по гледањето (посебно желби)
Феминки дали знаете што значи кога во филџан имате црн фустан до него бел односно невеста која е лената/навалена во раката држи свеќа и над нејзината глава има бело срце големо.. ?