Не сум многу по гледањево али имам слушнато дека J у вилџан била најубавата буква за љубовта.. Паа уште и прстееен ..
ми гледаа на кафе што значат овие работи: - разгрането дрво - барикада - девојче како стои измеѓу машко и девојче како да го влече накај неа - камила - некој во војничка униформа или цајканска со стрела - и во зелбата имаше детелинка чиста и бело маче
ми гледаа на кафе што значат овие работи: - разгрането дрво - барикада - девојче како стои измеѓу машко и девојче како да го влече накај неа - камила - некој во војничка униформа или цајканска со стрела - и во зелбата имаше детелинка чиста и бело маче
За дрво знам дека е сигурно исполнување на некоја желба , како и за детелината општо знам дека е голема среќа и исполнување , би требало да ти се исполни ..
Круна мислам дека е среќа, исполнување на нешто. Па бидејќи ти била во желбата, најверојатно ќе ти се исполни
имав грб во кафето што значи? и во зелбата имав око (за око знам дека е сакам да видам некој или да ме види некој така нешто)а имав и кутре од оние со голема глава што значи?
Да прашам јас нешто..со другарките гледавме на кафе на парови, и мојот пар беше едно дете како новороденче со цуцла, голо со пелени, што бби можело да значи тоа, ми падна многу морничаво како можеше да се исцрта такво бебе...
фаца од лик ама јасна беше и капа носеше ликот што значи ова?буква у,бројот9, 18, полжав, знае некој што значат овие фигури
па според тоа јас што го знам фаца од лик односно профил треба да си замислиш одма желба и викаат ке ти се исполни а тоа дека носел капа мислам дека значеше заштита , буква У значи тврдоглавост , број 9 значи понуда за нешто за врска брак .. за другите незнам , се надевам дека нешто ти огодив
Мене ми видоа дека ќе бидам умерено богата и ќе имам многу животни! П.С. Ми гледаа на млеко со повеќе кафе и талог се направи.