не верувам многу во гледањето на кафе, али интересно ми е. единствена личност што секогаш ми погаѓа е една другарка. не дека ме знае и ми кажува што ми одговара али типката многу добро гледа. и ти кажува дури и со дата што ке ти се случи точно. има некоја дарба голема. само неа и верувам. и секогаш ми погаѓала и за лошо и за добро, али гледа само кога е добро расположена, не може да гледа кога е болна или нешто не е ок. а башка дека ми се интересни такви ствари еднаш бев и на гатачка исто со другарка и не знаете колку се изненадив, типката само што ме виде почна да ми кажува се за мене и тоа со имиња. и за љубов и за другарство и за фамилија. многу добро знаеше да гледа и се ми погоди.
Кога бев прва-втора година средно ептен сакав да ми гледаат на кафе, сега само го конзумирам а никогаш не го вртам филџанот.Баш ми е интересно кога ќе видам девојчиња на таа возраст како се договараат да пијат кафе за да си гледаат, ме потсетуваат на мојата младост
И јас гледам на кафе ....понекогаш се погодува понекогаш не ама доста забавно ни е со другарките....Губиме време
Кога почнав да пијам кафе почнав само заради гледање на кафе со другарките На една моја другарка мајка и понекогаш ми погодува на кафе ств ми се имат исполнето работи од кафе а со другарки кога си гледаме како од занимација
Гледање на кафе хмм.. "Тука имаш една плава змија отсечи и ја главата аа и тука има една црна пази се, те набљудуваат " Како за занимација , да интересно е .. А иначе не верувам во ова
Еднаш ми имаа гледано на кафе. Јас побарав, бев премногу нестрплива за иднината и она што го очекував. Девојката ми погоди неверојатно многу работи и детали. Ама.. се случија сосема спротивните работи. ЗНАЕВ! Имам страв Божји - шо ме натера да го превртам финџалот? И мене ми се превртија работите.. Периодот ми беше крш Затоа веќе не...
Темава Јас и другарките ми мили си гледаме отприлика 4 пати во неделата.Не е битно дали имаме за учење или не-да се гледа на кафе мора Ние меѓу нас си гледаме за занимација,не дека веруваме во тоа.Јас им гледам на парови-мислам дека знаете што е тоа? Не знам кој е кој и ми викаат погодуваш многу хахахх.Досега сум се запрепастила од едно девојче кое е школска на другарка ми.Девојчево ништо не знаеше за мене и ко си почнааа оди запри ја.Ми кажуваше имаш некое црно машко тука,до вас има крст и полумесечина,има пречка за да сте заедно и уште мн работи поврзани за машково.За него само моите другарки знаеја и каква е ситуацијата,а оваа се си кажа како е.И ми кажа како ќе биде во иднина со него и се погоди.Од тогаш не сакам таа да ми гледа,страв ми е од неа
Кога ќе се собереме женско друштво, пиењето кафе станува ритуал. Само еднаш се случи да не си гледаме од причина што снема струја па правевме романтики на свеќи Интересно е, некогаш се остварува, некогаш не. Мене ме фалат дека сум гледала добро на парови, па за тоа бе задолжуваат секогаш
sekogas koga izleguvame so drugarkite (my best..) si gledame,ne veruvam no interesno e samo sto sekogas mene me fakaat vo kos da im gledam ,koga ne sum raspolozena i pak me teraat da im gledam gi lazam,im kazuvam sesto ke mi padne na pamet i tie znaat no togas pointeresno ni e
Јас не пијам кафе ама ми има гледано една жена и буквално се шо ми кажа ми се деси во рок од една година...
Верувам во глеање кафе...си глеаме со другарките...и онака многу пати ми имаат погодено по нешо, како и ја нив...само некои работи не можат да се протолкуваат, а зашто е тоа така никој не знае!...Интересно е да се глеа на кафе...коа се нема попаметна работа, ради занимација!... А да не знае некој што значи: Гуштер, број 79!... Поздрав!...
за гуштерчето не знам (но мислам дека не е добро ), а број 79 вака: бројот 7 е љубов а 9 веридба... но сега не знам точно да ти протолкувам, бидејќи зависи каде се бројките, на средина на филџанот, горниот дел... позз
Ааа Бона знаеш да гледаш на кафе а,кога ке ми гледаш инаку не дека верувам во гледање на кафе ама интересно е некогаш кога другарка ти ке ти каже тоа што сакаш да го слушнеш
Незнам точно каде беше.... Деветката ја знам како понуда...една другарка ми рече да видам кој ден се паѓа 79 дена после денот од гледањето....можеби тогаш ќе се деси нешо...нз Иначе фала како и да е!....Зз....
Верувам во гледање на кафе, и со другарките многу често знаеме да го правиме тоа.. па како и нема кога секој ден сме на кафе хаха а инаку убаво е кога другарка ти ќе ти го каже баш тоа што сакас да го слушнеш... Затоа повеќе им верувам на тие што незнаат ништо за мене и се случило баш тие луѓе навистина да ми погодат Поздрав!
Порано со другарките си гледавме...........ама незнам како ми гледаа...од преголема доза на кофеин...или вистина имаа некоја дарба...
Значи буквално верувам во гледањето на кафе ама во некој што стварно добро разбира и гледа .... Неколку пати ми има гледано добра гледачка и се ми погодила.Не заради тоа што ги знае моите лични работи зш е пријателка со мајка ми туку затоа што ми погоди многу работи за кои на никој не сум кажала ама буквално на никој