Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гледање на кафе

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Vodolija, 12 јануари 2010.

1. dodo

dodo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    27
    не верувам многу во гледањето на кафе, али интересно ми е.
    единствена личност што секогаш ми погаѓа е една другарка. не дека ме знае и ми кажува што ми одговара али типката многу добро гледа. и ти кажува дури и со дата што ке ти се случи точно. има некоја дарба голема. само неа и верувам. и секогаш ми погаѓала и за лошо и за добро, али гледа само кога е добро расположена, не може да гледа кога е болна или нешто не е ок.
    а башка дека ми се интересни такви ствари еднаш бев и на гатачка исто со другарка и не знаете колку се изненадив, типката само што ме виде почна да ми кажува се за мене и тоа со имиња. и за љубов и за другарство и за фамилија. многу добро знаеше да гледа и се ми погоди.

2. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Кога бев прва-втора година средно ептен сакав да ми гледаат на кафе, сега само го конзумирам а никогаш не го вртам филџанот.Баш ми е интересно кога ќе видам девојчиња на таа возраст како се договараат да пијат кафе за да си гледаат, ме потсетуваат на мојата младост :D

3. mari4eEe

mari4eEe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    13
    И јас гледам на кафе ....понекогаш се погодува понекогаш не ама доста забавно ни е со другарките....Губиме време :D

4. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Кога почнав да пијам кафе почнав само заради гледање на кафе со другарките :D :rofl: На една моја другарка мајка и понекогаш ми погодува на кафе ств ми се имат исполнето работи од кафе а со другарки кога си гледаме како од занимација :)

5. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.980
    Гледање на кафе хмм..
    "Тука имаш една плава змија отсечи и ја главата :lol: аа и тука има една црна пази се, те набљудуваат :lol: "
    Како за занимација , да интересно е .. А иначе не верувам во ова :)

6. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Еднаш ми имаа гледано на кафе. Јас побарав, бев премногу нестрплива за иднината и она што го очекував. Девојката ми погоди неверојатно многу работи и детали. Ама.. се случија сосема спротивните работи. ЗНАЕВ! Имам страв Божји - шо ме натера да го превртам финџалот? И мене ми се превртија работите.. Периодот ми беше крш :worried:
    Затоа веќе не...

7. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Темава :D Јас и другарките ми мили си гледаме отприлика 4 пати во неделата.Не е битно дали имаме за учење или не-да се гледа на кафе мора :D Ние меѓу нас си гледаме за занимација,не дека веруваме во тоа.Јас им гледам на парови-мислам дека знаете што е тоа? :?: Не знам кој е кој и ми викаат погодуваш многу хахахх.Досега сум се запрепастила од едно девојче кое е школска на другарка ми.Девојчево ништо не знаеше за мене и ко си почнааа оди запри ја.Ми кажуваше имаш некое црно машко тука,до вас има крст и полумесечина,има пречка за да сте заедно и уште мн работи поврзани за машково.За него само моите другарки знаеја и каква е ситуацијата,а оваа се си кажа како е.И ми кажа како ќе биде во иднина со него и се погоди.Од тогаш не сакам таа да ми гледа,страв ми е од неа :D

8. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.195
    Допаѓања:
    36.640
    Не верувам во гледање на кафе.

9. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Кога ќе се собереме женско друштво, пиењето кафе станува ритуал. Само еднаш се случи да не си гледаме од причина што снема струја па правевме романтики на свеќи :D Интересно е, некогаш се остварува, некогаш не. Мене ме фалат дека сум гледала добро на парови, па за тоа бе задолжуваат секогаш :D

10. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    sekogas koga izleguvame so drugarkite (my best..) si gledame,ne veruvam no interesno e :D samo sto sekogas mene me fakaat vo kos da im gledam :@ ,koga ne sum raspolozena i pak me teraat da im gledam gi lazam,im kazuvam sesto ke mi padne na pamet :devil: i tie znaat no togas pointeresno ni e :lol: :lol: :lol:

11. Nannaa

Nannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2010
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    30
    Јас не пијам кафе ама ми има гледано една жена и буквално се шо ми кажа ми се деси во рок од една година...

12. Mache.To

Mache.To Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Верувам во глеање кафе...си глеаме со другарките...и онака многу пати ми имаат погодено по нешо, како и ја нив...само некои работи не можат да се протолкуваат, а зашто е тоа така никој не знае!...Интересно е да се глеа на кафе...коа се нема попаметна работа, ради занимација!... :P А да не знае некој што значи: Гуштер, број 79!... :x
    Поздрав!... :*

13. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    за гуштерчето не знам (но мислам дека не е добро :?: ), а број 79 вака: бројот 7 е љубов а 9 веридба... но сега не знам точно да ти протолкувам, бидејќи зависи каде се бројките, на средина на филџанот, горниот дел... позз

14. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Ааа Бона знаеш да гледаш на кафе а,кога ке ми гледаш :) инаку не дека верувам во гледање на кафе ама интересно е некогаш кога другарка ти ке ти каже тоа што сакаш да го слушнеш :D

15. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    хехехе е имаш право, интересно е, не знам толку да гледам, не сум некоја.... но знам по нешто :$ :lol:

16. ripce

ripce Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    ejj sakam i mene da mi gledate na kafe ....kojznaj?

17. Mache.To

Mache.To Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Незнам точно каде беше....
    Деветката ја знам како понуда...една другарка ми рече да видам кој ден се паѓа 79 дена после денот од гледањето....можеби тогаш ќе се деси нешо...нз :|
    Иначе фала како и да е!....Зз.... :)

18. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    22
    Верувам во гледање на кафе, и со другарките многу често знаеме да го правиме тоа.. па како и нема кога секој ден сме на кафе хаха :D а инаку убаво е кога другарка ти ќе ти го каже баш тоа што сакас да го слушнеш... Затоа повеќе им верувам на тие што незнаат ништо за мене и се случило баш тие луѓе навистина да ми погодат :)
    Поздрав! :) :)

19. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Порано со другарките си гледавме...........ама незнам како ми гледаа...од преголема доза на кофеин...или вистина имаа некоја дарба... :^) :rofl:

20. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.688
    Допаѓања:
    8.737
    Значи буквално верувам во гледањето на кафе ама во некој што стварно добро разбира и гледа .... Неколку пати ми има гледано добра гледачка и се ми погодила.Не заради тоа што ги знае моите лични работи зш е пријателка со мајка ми туку затоа што ми погоди многу работи за кои на никој не сум кажала ама буквално на никој :)