што значи бројот 13 или 73 (7 без црта, не може да се одреди дали е 1 или 7), буквата i со убаво изразена точка, и лик со израз ""
од тоа како ме учеле што не значи дека е точно 13/73 за време ќе ти се случи нешто или 1-почеток 3-средба , ново познаство 7 - нова љубов И- изненадување,извикување,инат,информации
Незнам да гледам,само некогаш за да се пофалам ќе земам и ќе почнам да " гледам " и ваљда некогаш ќе погодам
Аууф дечки баба ми е махер за ова, се погодува. Порано секој ден комшивки идеа тука, за да му гледа на кафе Сега Фатмаѓул ја гледа, зафатена е , а утре ќе пробам да ја убедам да види шо значат сите тие работи погоре што сте ги пишале
Многу си затворена.Имаш некоја тежина што ќе излезе на површина, се чувствуваш гордо за некоја работа но ко да сака некој да те спречи, ко да не му е мило што е така.Ќе бидеш и нешто тажна но некој ќе ти помогне со разговор и ќе се среди, со позитивен исход ќе биде.Можно е да влезеш во конфликот со машка црна особа
Некој од феминките што знаат да ми ги ѕирни желбите, прва дупната ми е таа горе, после неа втора ја дупнав таа најдолу, а таа во средината од страна десно ја дупнав последна.
Сестра ми заедно со вујко ми имаат "моќи" ако можат така да се наречат и се што ќе предвидат т.е. видат во кафето се случуваше.Вујко ми продолжи,но сестра ми после секое гледање на кафе имаше кошмари,и престана да гледа затоа што некој и рече дека тоа е ѓаволска работа и одкога престана,не и се деси кошмар