сеа да се уозбилиме,расеана си многу,се двоумиш да одиш некаде или да не одиш,имаш чизма , може и сама да го видиш тоа,тоа ти е позитивен знак,и кај си наумила да одиш оди,позитивно ке испадне.и смеѓа особа се гледа не знам машка ил женска ти си знаеш најдобро. не знам како изгледаш,ама мислам косата ја носиш најчесто врзана,по желбава така се гледа,или е поврзана желбава со некоја таква личност,истата тежнее кон остварување,не се колебај ни миг
Ајдеееееееее во шољата за кафе ја виде белата кошула jagodka.18 ??? не за друго може била кремаста или накај шампањ боја,па одма се губи значењето,нели
Да не знае некој што значи да ти видат во филџан фетус, а потоа на удрената желба веднаш до фетусот две како близначиња повиени, покриени со марама. Над близначињата имаше дух. Многу е морничаво, и ако некој знае ве молам да ми каже...
фетус значи нешто ново во домот или во вашата блиска околина, близначињата би значеле дека ке ви се случи истата работа два пати убаво нешо, а духот би значел некоја личност дека ве посматра се што правите
Што значи црн коњ легнат дома, како еден е качен на коњ со пушка, и желбата ми е удрена кај коњот кај главата со стрела?
што значи марсовец како се смее? и што значи вакви стрелки -> само нагоре не на страна? и исто таква стрелка нагоре ама дупла нешто вака ->> ?
што значи позади мене иде куче и после кучето риба и над рибата чадор, буква Т, у куќата имам детелина со три листа, дрво разгрането и под тоа дрво двајца стојат на страна, некој у домот доаѓа и ќе пресече нешто со клешти, а во желбата имам бело кутре со машна и буква К ?
што значи две срца споени и како една ниска црна дебелка го клука по глава така нешто, имав чадор и над чадорот убава птица и во желбата имав двајца под дрво, две пиленца под тоа дрво?
Желбата ти е чиста, ќе се исполни но неможам да ти кажам кога точно, за скоро време ќе е. Повеќе луѓе сте собрани убаво облечени а настрана стои една црна или бринета душманка ти е таа нешто посматра цело време. На десната страна од филџанот имаш ембион тоа ти е почеток на нешто ново. За линијата незнам аама мислам дека е непријател