Еднаш една (другарка на другарка на другарка шо не и` знам ни име) на зезанција погодено, ама онака баш се`. Сите дилеми низ коишто минувам сега а тогаш ми делуваа празни зборови, пола-вистина и сл. Камо да беше сега тука, а баш и превртен филџан имам... баш сум во таков муд.
Само на такви другарки на 14та другарка верувам, мислам да речеме „верувам“ да ме замисли и да ми е интересно. Другарка ми ако ми гледа секако ќе ми го каже тоа што сум и го раскажала од викендов...
Девојки ај некоја ако знае нека го ѕирне чудово не е на филџан туку се оцрта на тањирот на кој што го превртев филџанот и еве ова се оцрта..доколку некој знае нека пише, ќе му бидам многу благодарна
7 без црта е нова љубов, а со црта стара љубов. куче значи верност, а бело изгледа е од некој плав или нешто убаво ама битно е верност.
Не верував во гледање на кафе. Се чудев како може луѓето да веруваат во она што им го кажува некој што ги гледа фигурите направени од талогот на нивното испиено кафе Тетка ми почна да ми гледа онака, од досада, еднаш, двапати и ни стана навика, кога и да се видиме една од нас вареше кафе и она ми гледаше Ми стана чудно, тоа што ми го кажуваше почна да се случува. Еднаш ми вика "гледам тука двајца како се бакнуваат", и вечерта ..
Профил на човек во желба е исполнување на желбата, а човек во профил значи нешто зависи од таа особа или има некоја улога, ама сепак значењето зависи од тоа какви се другите фигури што се до таа фигура