Ај некој што гледа нека ми пише ЛП, имам една слика од кафето само да ми кажете тоа што значи не можам да разберам каков знак е... ве молам итно ми е
Со другарки често се заебаваме, а 2знаат онака прилично да погодат нешто. Пред 6-7месеци ме викнаа да идам да им правам друштво да им гледа некое девојче од Скопје(Лисиче) и викам ајде..пиев и јас кафе ама кај неа имаше собрано многу и мене глупо ми беше да ми кажувс пред сите, ама ај штом сум дошла мора и, почнува, ми ја гледа шољата и ми вика сакаш да ти кажувам или не? И јсс викам што е работата и ми вика нема што да ти кажувам освен тоа што си у дупка заради смрта на блидка личност, јас ќутам и девојчево збори збори збори.. Неверојатно, а вистинито.. После некое време пак отидов, ама мајка и (најверојатно мајка и беше) ми кажа фека е на работа и дека веќе не гледа
Хахахх..Исто и ние со тетка ми си се навикнавме да ми гледа на кафе и јас исто не верував во тоа, но кога почна да ми гледа абре се ама баш се ми погоди а јас вака ја гледам и се ме дозна хаахх џабе криев Стално ми кажува за црномањест човек ,а јас пак се правам ахахх демек незнам кој е тој
Јас бев кај една жена да ми гледа на кафе абе како погодува како да била кај мене дома. Ме опиша како да ме знае со години, ни ја опиша ситуацијата во семејството дека татко ми не зборува со мене и мајка ми. Некој му направил некоја магија за да се разболе и да умре ама магијата е не успешна и затоа се изолирал од сите... Не очекував дека вакво нешто ќе каже На мајка ми и гледала пред 20 години и и кажала дека сум родена под среќна ѕвезда. Сега кога ми гледаше и мене ми го кажа истото..
не верувам многу и кога ми гледа братучетка ми најчесто е затоа што ни е досадно...ама има една жена во инџиково и гледала на братучетка ми се и погодила и и рекла утре ќе ти ѕвони некој непознат број и стварно на нејзе утредента и ѕвонеше непознат број
Јас го знам како грижа, вака од што сме си гледале со другарки ко помали, aма штом е волку горе во шољата, наскоро ќе ти олесни. Вака кога е како со пукнати меурчиња значеше солзи, ама можеби само си му ставила повеќе шекер на кафето. Паметам, една Турчинка ми рече дека се гледа на кафе што е направено со што помалку шекер, барем средно. Ниту верувам, ниту пак практикувам да гледам, ова чисто од средно што сме се занимавале што знам за ова со рипчево и солзите.