Коа бевме помлади со другарките си глеавме на кафе, ради занимација ништо друго. Не дека погодувавме нешто ама го тепавме времето. Инаку не верувам во гледање на кафе, општо во гатање.
Порано секој ден си гледавме со другарките, се лажевме едноставно ехее колку желби уште чекаат на листата за остварување, а на кафето секогаш излегуваше дека е чиста и не знам ти што и ќе се исполни, аха да пак ќе речам добро е за тепање време, посебно да не ми замерат тинејџерките тие се лажат сега ..... нашето време помина, и сега не му веруваме на кафето туку дека ако не преземеш сам иницијатива за некоја желба 300 кафиња нема да ти ја остварат .
Ептен беше убаво кога ке се соберевме другарки порано, 2-3 сата пиење кафе и гледање. Јас бев главната гледачица, за сите знаев се и така убаво им ја претскажував и иднината , а им кажував нешто и од сегашноста и од минатото, демек сум го видела во филџан. И да, секогаш се им погодував, а и желбите на сите им се исполнуваа.
Верверицата е брзина а часовникот значи дека желбата ти е определа со време, ако овие сите фигури ти се заедно значи за брзо време ќе се случи нештото.. а поклонот не знам што значи, ваљда ќе добиеш поклон
Се собираме со другарки и гледаме,и сега во последно време ми викаат мене да гледам,ама се снајдувам некако бидејќи знам многу работи за нив и се му кажувам точно,а тие си мислат дека навистина знам да гледам хаха
Девојкиии помагајте,пред малку си гледав сама на кафе и погледнав на интернет што значат знаците но некои знаци ги немаше,дали можете да ми помогнете? Дали знаете што значи кога ќе си ја замислиш желбата на тоа место да има нилски коњ?
На мене сега другарми ми гледаше..хахаха се згазив од смеење тој како шо си е и малку будалест намерно глупости тресешеЗнам дека малку и лажеше ама нешто и погоди
петел е додворувач 9 nz moze da e 9dena, nedeli, meseci... пехар е добивка, победа, ке се гордеес со нешто... а кокошката ти е кавга