Јас мам еден другар кој гледа на кафе и тарот карти до сега нема нешто да не ми погодил ...Mоже да му пратате слика на на скајп и да ви гледе неговиот скајп е Senol Ramanov
Женска тебе те очекува средба за брзо време и тоа со изјава на љубов, дечкото е претставен со буќет цвеќе. Ти има шанса да се заљубиш во дечкото бидејки до тебе има фигура штикла и тоа чизма што значи длабока љубов. Понатака исто имаш еден удварач арно ама му вртиш грб и на главата си со знаменце, што јас колку што знам е некоја твоја гордост поради која му вртиш грб, не е заради тоа што си рамнодушна спрема него. И ова е некој што го знаеш од порано имате некакво заедничко минато
здраво девојки,дали некоја има слушнато за некоја жена од драчево што гледала на кафе ама не е онаа дидара? благодарам
Moze li nekoj od vas da mi dade kontakt od nekoja zena sto gleda na kafe. Mnogu od vas ja spomenuvaat nekoja zena od Gorce pa ako ima nekoj informacija telefonski broj I slicno neka go spodeli. Vi blagodaram
Ќе сака некоја од вас феминки да ѕирне во мојот филџан и да ми каже каква ми е "судбината" во ЛП? Благодарам
ЈАс имам одено кај него и на човеко стварно нека му е алал се погодува ..на мене се ми ее погодил од а до ш ..што викат ...