Гледам на кафе, а и колку што сум слушала од тие на кои што сум им гледала, умеам да го правам тоа точно хаха Гледам само кога сакам да гледам и кога сум расположена за гледање.Кога ме боли глава ќорава фигура не гледам.Повеќе гледам бројки и букви, сум погодувала и датуми, и верувале или не, сум гледала на преку 50 души и ниеднаш не ми кажале дека сум утнала, напротив.Не умре циганката што ме фалеше, само се изјаснувам за една од моите омилени работи.
И на макијато, еспресо, капучино, само зависи колку шеќер има во нив. И на ирско кафе, ама не е шеќерот клучен фактор тука. Инаку и на млеко гледам ама само произведено од крави што живеат преку граница, нашиве се многу ограничени у мислењето.Тие со бугарски пасош не се рачунаат за крави од дијаспората. Понекогаш и на сок, ама само 100% природен, и по можност да не го рекламира Лила.
Одлично, значи само да се договориме за количеството на шекер и правиме бизнис. (за ирското не коментирам).
Де бре имате лп пратете слики хаха Скептик сум,но ми има гледано босанка-турчинка жената не ме знаеше ,се дружев со ќеркаи во средно,прв пат ко отидов кај неа дома мајкаи одма само шо ме виде ми рече : дојди сине ќе сварам кафе да ти гледа мајка. и беше.видно вознемирена. (инаку женско сум,али нз шо е со луѓево,сине шо ме викат) и да се навратам се ми погоди. Од А до Ш! И не за џабе велат босанките и турчинките најубаво гледаат на кафе.