Јас ова од разонода, немој да сфаќате сериозно !! Ти сеуште си на два ума за некоја работа која е веќе завршена. Наредниот период Ќе ти биде монотоно,па ќе те развесели некој кој до сега не си го приметувала. На некого му зборат против тебе.
Дали знаете лица кои воопшто гледаат на кафе ? Имате искуство со тоа , ви гледал некој а притоа да Ви погоди нешто ?
Toa sto si go planirala SAMA,ne zavisi samo od tebe.Najarno e da se zdruzis i usoglasis so nekogo/drustvo. Ostavas raboti na pola.Iako ocekuvas poddrska,nema bas do kraj da ja dobies. Ke dobies predlog koj ke ti se bendisa.
Нa утринскoвo некoј/a феминкa дa ми гледa? Пo мoжнoст @referentka. @Cinderfakinrella. Мoжеби? @КикиМаус , ми имa пoгoденo Имaјте убaв ден, испoлнет сo рaдoсти.
Бараш излез од ситуација која си ја замислила во глава Имаш пријатели/другари кои сакаат да бидат нешто повеќе, ти се нудат Цело внимание ќе ти го привлече фамилијата и ситен проблем кој ќе ве тишти сите
Jas se sekavam pred edno cetiri godini kadesto ziveev vo seloto imase edna postara zena koja ne bese od ovde od Srbija bese i imase edno crveno tetratce vo koe sto imase sto znaci odredena figura vo kafeto, kako da gledas vo dlanka, vo gravce, znacenjeto na brojkite sto najprvo ke ti teknat nautro koga ke stanes, gledanje na karti i obicni i tarot mnogu jaka tetratka bese megutoa zenata si zamina i pocina i poveke ne otidov da mi gleda inaku bese tocno na se sto ke mi gledase. Koja od feminkite znae da gleda na kafe pa utrinskoto da go pieme so nea ponedelnicki i da ni gleda neka pise i da si kazeme nesto ubavo utre onaka ponedelnicki!!!! Pa ako ima nesto sto bi se ostvarilo da go spodelime da im dokazeme na onie sto ne veruvaat deka sepak postoi ona nevidlivoto
Чек чакрите да ми се отворат Грабливци околу тебе и лицемерие.Поарно е некои работи во тајност да си ги држиш. Твојата појава ќе засени некоја друга личност. Некој директно ќе ти каже нешто што и нема баш да те изненади. Ќе се обидуваш да помогнеш на некого да сврти нов лист.