Имаш некоја огромна тежина, многу работи трчат да ги завршиш, но ништо конкретно не завршуваш. Три плана имаш и трите ќе ти се остварат, можно е да се поврзани со црна особа... Имаш еден период кога можно е да имаш некакви проблеми кои би го спречиле остварувањето, но ќе го надминеш. И кога ќе си кажеш: Нека биде - што ќе биде, ќе ти се остварат. Можно е друга црна особа да те моли за нешто или ти ја замолиш.
Јас ќе пишев дека ома голема тежина која брзо ќе помине,дека има забава поврзано со работа нешто 3 плана или патишта и смеѓа жена со големи гради и фатена коса која ја советува,моли или кара Хаххахахха се учам да гледам
Го гледате ли она како од она бебе а во средина матка и над матката ружа над ружата елка што значи ова ?
Oнaкa кo штo знaм Елкaтa е нештo декa ќе де зaцврсти или зa нелoјa стaрa рaбoтa вo случaјoв oбнoвувaње-бебе- oднoснo мoже нoвa рaбoтa дa зaпoчни и дa се зaцврсти. Е сегa мене нкoј ми беше кaжaл декa цвет е нежнoсти -рaзменa тaкa дa не сум сигурнa иaкo не ги видoв фигурите Јaс пoвеќе би реклa некoј инaет т.р. тврдoглaвoст вo скoрo време нo некoј се издигнувa и прaви препрекa или нaбљудувa пa пренесвa инфoрмaции Сепaк сите oчи истo не гледaaт нo некa пoгледне некoј штo се рaзбирa пoвеќе
Znaci vaka imas golema tezina i mn svetli licnosti vo tvojot zivot megu koj i svetla maska osoba koja probuva da ti se vrati vo zivotot no ti ja ogbegnuvas imass somnez okolu zelbava inace da se vratime kaj maskava svetla osoba uspesno ke ja odbegnes/otkacis i posle se ke ti olesni ke se izdignes nad drugite ili ke se gordees za nesto pretpostavuvam za otkacuvanjevo pozz
2 plana ke ti se ispolnat imas nekona tezina ama veke pocnuvas da ja nadminuvas koga ke ja nadmines te cekaat ubavi raboti ke ti trgnee mnogu vi rabotata ili skoloto/faksot i toa mn ako si vrabotena mozno e unapreduvanje,povrzano so ljubovta ke slusnes mn ubav glas @AnastasiaWinter
те читав и од погоре, мене ми звучиш како профи камо јас да знаев да гледам колку што имам желба се надевам дека конечно ќе се мрднат работите од мртва точка, до сега беше..
Mn si raseana 2 crni licnosti masko i zensko ne ti mislat ubavo go pazat sekoj tvoj cekor ova se postari lica dali sefovi ili nz imas mn golema korist od nesto i bash toa gledaat osobive dali ke ja iskoristis taa gilema korist.Imas nekoja mala zasteda koja mn ja pazis pa moze korista da e paricna.Gledam mala taga koja brzo ke pomine koga najmalku ocekuvas.Ke pocekas malce nekoe vreme dodeka da ti olesni koga ke ti olesni ke dobivas dobri vesti vo glavno toa ke bide dobar period so mali podemi i padovi i se si mislam deka i tie ke bidat povrzani so pari se okolu toa se vrti vo soljava pozz