Дoјде време Мoе видувaње: Рaсеaнa си, желбaтa ти е вo пределoт дoмa или твoјoт кaрaктер вaљдa имa некaлвa пoврзaнoст. Инaш прoдoлжувaње нa некoи рaбoти. Имaш плaн кoј ќе се oствaри нa тoј плaн имaш глaсoви oд смеѓa oсoбa, кoјa мoжеби не ќе сaкa дa ти пoмoгне нo ќе бидне рaбoтaвa. Имaш рaзгoвoр кoј успешнo ќе зaврши или ќе се oствaри зa пет денa. Гледaм пaк смеѓa oсoвa кoјa ќе се зaвлече пo тебе.и црнa лицемернa oсoбa кoјa ќе се умилкувa зa дa и пoмoгниш вo нејинa кoрист дa бидне некoјa рaбoтa a мoже тaa oсoбa дa си и ти.
Фала ти. Желбата не е за дома туку малце е поврзана со мојот карактер. Црната лицомерна особа да сум јас или јас да и помогнам на лицемерната ?
Има ли некоја слободна мене да ми каже некој збор ама слабо ми сѕое за видување има ил грешка сум .. Спојлер Спојлер (Првава неќеше сполјер да се прикачи )
Izvini bev bolna vikendov i po bolnici ne mi bese dojdeno do gledanje kafe nema da bidam neso mn aktivna na forumov ko do sega taka da ke vidam denes na nekoj kolki mozam i toa e toa
Iako imas golema tezina soljava e prekrasna licnost na koja site zelbi i se ispolnuvaat priliki ti niknuvaat od site strani zadovlstva isto ama ti kako da ne gi percepiras treba da go smenis fokusot na toa kako gi gledas rabotite .Imas golema golema ljubov nekoj mn sakas ili on tebe ova e nekoj veren prijatel vo tvojot zivot nekoj koj mn se grizi so tebe
Rasena licnost na koja doprva ke i se otvori patot.imas nekoja plava zena koja ke ti pomogne mn vo zivotot vo uspehot,rabotata ama mn ke ti pomogne toa ti e najubavotot vo soljava.Nekoj plan star bema da ti ispolni nesto mesto napred ke otide mn nazad :/.Mala griza okolu zdrastveni problemi
Imas paricna dobivka i toa mnogu .Mn sreka i veseli momenti ke bides okolu luge koi mn ke te zabavuvaat.Vesela licnost koja pravi mn greski gledam deka si mn gordeliva ke teras inaet na sopstveniot instikt poslusaj go mesto da mu go svrtis grbot ahaha ne deka ke napravis golema greska ama gledan malo kaenje
Некои луге знаат да бидат ептен напорни ако им кажеш дека знаеш да гледаш или поточно дека го имаш тој дар од бога да ѕирнеш во нечие минато и иднина. Сите сакаат да знаат за својата иднина ама кога ќе слушнат нешто од нивното минато што нема шанси никој друг освен самите тие да го знаат ја здобиваш нивната доверба, има да те гњават цел живот. Не сакам да кажам дека знам да гледам на кафе, тоа е едноставно некој дар од бога која ми ја дал за да ги толкувам знаците во филџанот. Иако сум свесна дека со тоа што ќе му го кажеш на тој што му гледаш фактики ја кројам неговата иднина. Човекот е едно многу сугестивно суштество ако некој што верува во тоа му кажеш дека дека ќе падне, тој автосугестивно ќе делува тоа и да се случи. Еве ќе ви споделам едно мое искуство кое баш и не е за фалење. Имав една „пријателка“ која не ја поднесував воопшто, но не затоа што таа ми правеше нешто лошо, туку ете затоа што беше во секој поглед подобра од мене, па дури го ќери типот кој премногу ми се допаѓаше. После неколку години отако се фати со него јас пробував на секој начин да ги раздвојам и не ми успеваше. Решив да се зближам со неа, кафе во друштво па сами една кај друга и еден ден и викам сврти да ти гледам. Сврте таа филџаноти и кога почнав да и го кажувам сето она од минатото дел од она што го гледав во филџанот, дел од она што го имав ископано за неа.... И велам, се сомневаш во нечија верност но за жал твоите сомнежи се оправдани, девојката која сака да ти се вмеша во врската изгледа така, така, така.. А тоа во која се сомнева го ископав од една нејзина другарка за која мислеше дека и е верна. Девојката толку се прими на тоа дека јас знам да гледам што за 2 месеци раскинаа, секој ден го тераше да признае нешто за што не е виновен и што е само нејзина фикс идеја. Малку ми беше криво но исрено кажано и мило затоа што ужасно ме нервираше кога ќе го видев со неа.
Стисни желба да ти гледам , цел ден зборам фатив пена Некои луге стварно се напорни , еднаш и гледав на брачеда ми за иднината , и така и беше . Па она им кажала на другачките , и ми ги донесе дома 10 души да им гледам И од тогаш реков више на никого не гледам . Чао Пријатно
Ако не сакате да ве замараат што тогаш се "фалите" дека знаете да гледате на кафе ? Таквите реакции од другите се многу нормални и очекувани, на еден ќе му гледаш па ќе посака и друг и трет и.т.н.