I majka mi znae da gleda ama nikoj ne ja zamara ima luge so znaat za usul drugi ne doagaat prijatelkive na majka mi pr. 10 pati godisno od tie 10 pati 2 pati ke baraat da im gleda ne site 10 pati i ne i nosat klientela znaci si znaat za granici ne e forata znae pa aj sea celo skopje da i doaga na vrata od prijateli rodnini do random luge realno ne i e toa e profesija
Тебе ти има ли гледано? Ако ти има би требало веќе да ме има видено како влегувам во твојот живот. SUP How u doin'?
Па веројатно имаат усул затоа што секоја членка си прашува лично за себе, никоја не ти го донела филџанот на мајка и/ сестра и или баба и за да им гледаш. Гледаат дека им даваш одговор на другите , па нормално прашуваат и за себе. А ти ако не сакаш да те замараат што тогаш "гледаш".
Toa so "znam" da gledam ne znaci deka sum na lager 24/7 go pisav toj komentar kako replika na tvojot i na nekoja clenka pogore so se pozali deka ne i se gledalo ovde
Imas dve svetli licnosti od minatoto sto ke sakaat da ti se vratat nekoi dobro veseli luge sto nz zaso si gi ispisala od zivot. Ke ti dojdat gosti so ubava vest ili te ocekuva nekoe patuvanje ili proslava kaj sto ubavo ke si pomines.Nekoja postara svetla zena te misli ako znaes koj e toa posveti i vreme.Imas nekoj vo znam bik koj te saka i toa mnogu.
Cudna solja malce mi e potseko da ja protolkuvam ama ke probam Mi lici kako da pominuvas niz raskinuvanje na nekoja golema ljubov ili pocnuvas nekoja vrska so nekoj sto go sakam ne mi e precizno.Zivotot ti se vrti vo krug osekas deka ti e mnotono deka se se dvizi samo ti stois vo ist krug.Za mn brzo vreme ke pocnat nekoi desavki da ti se desaavaaat sto ke te razmrdaat malce
Имам комшика која гледа на кафе и реално лугево и доагаат на гости само за да им гледа. На мајка ми секој ден и гледа и и погодува се и во врска со неа, за поблиско и подалечно семејство. А мене кога ми гледа ништо посебно не ми кажува. Нешто ќе спомне во врска со факсот, нешто за друштво, душмани и стандард прикаски. Некогаш си мислам не ми докажува се што ке види. Исто така ми има гледно друга жена на карти и лудачата ја зборат како ептен''jaka'' ама женава ништо што ми кажа не ми се оствари. Не знам дали е нешто до мене или до жениве што ми гледаат, ама во прва прилика ке ставам слики некој од тука да ми гледа ако може се разбира
Имaш црн удвaрaч кoј сaкa дa се прaви кo мaјмун се прaви некoј фрaер нo не му oди нештo. Имaш верен црн пријaтелКa или ди ти вернa приј. И решaвaте зaеднo зa , кoјa ќе стaви крaј зa некoјa смеѓa oсoбa. Двoумење oкoлу тoa дa се стaви крaј или ќе се случи зa двoјкa време двa денa двa месецa... При некoјa средбa тежинa ќе oсетиш вo нaрoд ќе си. Кoпнееш пo некoјa смеѓa oсoбa или тaa зa тебе не знaм тoчнo нa кoјa стр. Дoaѓa тoa. Рaзгoвoр ии преселни глaсoви.пoнудa и успех при некoјa рaбoтa и плaнoви кoи имaaт излез дa се oствaрaт.
Dve svetli licnosti ednata si ti ednata nz koj masko mozebi drugar ne decko ke ti kaze ubava vest ti za nesto si vo griza ama ubava vest ke slusnes od nego.Imas mn licnosti koi te sakaat i cuvaat samo edna svetla licnost ti e dusmanka.Imas nekoja tezina ama veke si pocnala da razmisluvas pozitivno ova moze da bide i zdrastveno povrzano moze si zapocnala dieta,si iskocila od depresija ili sl. Ili pak ednostavno si resila da gledas pozitivno na rabotite