Dvajca se karaat masko i zensko mislam postara ili popametna (ne mora da e postara) gi poducuva da ne se karaat
Мoжеби се делиш oд дoмa? Ќе те oгрее нештo,ќе имaш леснoтикa вo душaтa. Некoј црн чoвек те тегли кoн изчез ти пoмaгa, некoј црн ќе се зaвлече пo тебе, двaјцa сетo тoa гo нaбљудувaaт, се вртиш вo круг прaвиш урaгaн се истoтo a имaш изчез oд ситуaцијa нo не гo вooчувaш дoбрo излезoт вaљдa. Чистиини ти дoaѓaт. Испoлнувaње нa плaнoви и смеѓa душмaнкa.
Тешкo, мoже не вo скoрo време .. мoжеби 1неделa, 1месец илитoгaш ќе имaш пoчетoци. Ќе се среди се сaмo пoзитивнo.
Затоа што не сум ти гледала во филџанот не ти е лоша идејата да ја обележиш желбата, ваака јас не ја распознавам. Поздравче
Има некој доброволец да ми гледа? Иначе ова ми е желбата на првава слика, тоа кругчето на средина што е, не ова до него.
Ех времиња заради ова сум се труела од кафиња ајде да видам дали уште ме бива или зарѓав години си немам гледано @BelieberYeahh профил од машка и женска особа како да се бакнуваат како и да е и да не е за љубов ќе ти се оствари.Остатокот од филџанот ти е ептен расеан (не оставај многу вода кога го вртиш поубав ќе ти излези) само една чистина со еден пат гледам на површина шо излегува значи ќе си оствариш некој план и 2 други патчиња си ги почнала ама си застанала да ги допланираш. Погодив нешто? Сега пишев дека не поштовам многи гатачи по 5минути јас станав гатач @Angella13 ова слика за желба е само? и ти оставај помалку вода за вртење и нема да си расеана