Солзи... Овој ден не ги заслужува. Претвори ги во радосници и сети се дека најголемата причина за среќа е покрај тебе. Имаш пат убав и чист. Ако не си планирала тогаш е изненадување поврзано со пат. Полна си планови, ако тераш како си тргнала ќе ги исполниш. Те чека најубавото изненадување кое ќе биде неочекувано за тебе. Кога ќе погледнеш само ќе се изненадиш позитивно. Претпазливо кому кажуваш, не сите ти мислат добро. Бар некое време чувај го за себе и најблиските. Подновување ( нормално) ќе добиеш нешто одамна што си сакала да го земеш а се си немала прилика. Остави ја една женска особа да се искаже, не ти мисли лошо, ама таква е, бајаги зборлеста.
Имаш нервози и женска штикла до нив или од тебе зависи или од некоја женска личност а на површина излегува желка бавно ама сигурно без нервози само Ја видов лп сега пуштајми нема проблем
@SunnyGirl2 Тежината полека полека ти се трга се нервираш за нешто како празнина чувствуваш за нешто и имаш некои недооформени планови во врска со тоа. До неа имаш еден целосен пат излезен до крајот на филџанот значи ти се остварило нешто успешно и од едната страна на патот имаш 3 големи средби а од другата е оваа празнината шо ти кажувам. Ај утре јас ќе го свртам гледам убаво гледаш
@Angella13 не можам да ти вратам порака види во приватноста твоја кој можи да ти прати лп. Официјално се самопрогласувам за виртуелна гледачка иако сметам дека @SunnyGirl2 понадарена е од мене ама ајде битно е да се дружиме
Убав филџан цел со средби и сите ти се чисти само на една ќе имаш кавга или нервоза за нешто што ти тежи на душа ама тежината е на крајот од филџанот а под неа зборовите т.е. кавгата шо значи позитивно нешто ќе излези од неа
Поинтересно било вака да не знаеш ни како изгледа тој шо му гледаш ни шо му се дешава во животот а му гледаш на кафе нема проблем @eca333 ја имаш Ј буквата таа била најубавата буква во љубовта и огромна е до неа имаш три точки нешто недозавршено во врска со љубовта и почеток ти стои ама мора да го завршиш ова шо и да е дали се работи за некоја бивша љубов или за сегашна ти со знаеш ама битно црна особа е мора да ставиш крај на нешто за да дојдиш до убав почеток и да ја доживееш вистинската љубов.Остатокот ти е затворен затворена си по природа изгледа некој глас убав ќе слушниш некоја желба ќе ти се оствари убаво ќе се изненадиш ама ништо поврзано.Ок можеби ти ќе си ги поврзиш . Ај мене некој на желба сум заборавила како се врти ништо не излезе друг пат на цел
Ја заборавив неа целата е бела камила не знаев шо значи прогуглав значела убави вести а во неа имаш цела петка успешно остварена со убави вести бтв си најдов прирачник за гледање на кафе http://velespress.com/?p=3192 еве и вас да ви се најди
Ќе ве молам не ме тагирајте повеќе, не гледам на кафе, после 7 дена несреќа ме следи. Озбилно, сакам да уживам и да се дружам на фемина, не дојдов да гатам. Се е ок забава, ама искрено малку се претера и со лп и со тагови. Фала многу