На домашна страна т.е. во семејството не се случива ништо посебно моментално. Кај тебе гледам планина,тежина и имаш попречен план, ќе се наоѓаш вп друштво кое че ти потпомогни за излез од ситуација ваљда совети. Имаш полна месечина можно е на п.м. да ти се сличи нешто со смеѓа особа Имате дома и смеѓа душманка, и ви попречува некои работи.. народ исто така. гужва. Точности/тајности или некој на Т ќе ти е поврзано со некоја особа што ти е до срце што ја меркаш/ Задоволна ке си од тоа што ке се случи/дознаеш. Понуда,заклучок и ке се укотви ке стане трајнонешто поврзано со работа/училиште или пријатели толку сега за сега некако не ми се отворенимногу фигурите
@biGirl сега дури седнувам колешката @SunnyGirl2 беше на смена и ќе дадам отказ ако не ми гледа некој мене сега
vaka imas mnogu planovi i zelbi sto ke ti se ispolnat mnogu sreka osobeno doma i vo rabotata duri i gledam nekakva proslava sto ne sum sugurna dali ke bide rodenden svadba ili nesto povrzano so rabota.Ke slusas samo dobri raboti os smegi svetli licnosti no na scetla maska lucnist da ne i veruvas nekoj svetol mkze ke ti se udvara so slatki zborovi ne mu veryvaj mnogu gledam zadni nameri
Еве јас ќе те превземам Имаш плава или светло смеѓа машка особа на цела страна од филџанот и имаш тежина во врска со него ама готова е да излези се зависи од некоја личност со задни намери шо му работи од зад грб и сака да го подбуцни ама плавиот повеќе се гледа кон еден огромен убав абер за тебе.После тоа го гледам овај плавиот клекнат на колена и ти подава огромна Ј буква најубавата буква во љубовта.Имаш огромна заокружена парична добивка ама за да дојдиш до неа треба да се ослободиш од некое незадоволство во врска со професионалниот план. За желбата за брзо ќе ти се оствари за некој удварач да не ти е?
Ти опасно си се опремила ко така еве јас сум прва ете готово е уште да го испијам во твојот судбински филџан
@Angella13 Црна особа со која си започнала или допрва ќе започниш врска ќе ти изјави љубов.За некоја стара незавршена работа шо ти предизвикува незадоволство мораш да направиш некој потег за да ја откриеш вистината за истата.Имаш голема поткрепа од плава личност ке те советува.И неколку нови почетоци ти стојат. Желбата или ти зависи од повеќе особи или ќе ти помогнат да ти се оствари битно ти стои среќа и задоволство.
@La.loca ќе се ослободиш од некоја тежина ќе излезиш на чисто и ќе те промени како личност тоа.Убави вести ќе ти пристигнат потоа. На дното од каде почнала да излегува тежината сега имаш огромен дух ќе ти се оствари некоја желба во врска со причината за тежината.Ти претстои некоја голема прослава. @Quuen многу ми си расеана ќе да си заљубена единствено шо гледам јасно и е на површина имаш плава или светлосмеѓа машка особа заљубена во тебе шо ќе ти се удвара ќе имаш средба со него и успех ти стои со него.за желбата се зависи од некој разговор машко и женско се застанати еден спрема друг во разговор ама и во скокотлива близина