Искрено многу ми е тешко да поверувам дека некој би можел туку така да ја предвиди иднината. Не би сакала да наметнувам вера некому но јас верувам дека иднината не смее да се кажува. Јас имам гледано,но никогаш иднина.Гледав минато,сегашност кажував случки,повреди,и совети.Никогаш иднина. Беше интересно да се гледа на почетокот кога сите сакаа да дојдат,ги интересираше,запознавав нови луѓе итн. Живеејќи во мал град излегоја големи муабети. И бидејќи бев добра и не сакав никого да го избркам од пред врата и ги примав сите за без пари на крајот ми се удре се во лице.Никогаш не сум повикала некого со намера да му гледам,никогаш и не сум рекла еј денеска многу ми се гледа на кафе.Ама сфатив дека луѓето се идиоти и воопшто не вреди да се оќорам у филџанот за на крај да излезат од мојот дом каде сум им отворила врата и да ми го валкаат името.Поради тоа и прекинав да гледам. Мојот совет би бил да не фрлате пари по гледачи.Секој гледач го кажува истото (кажав и претходно) Секој проблем си има решение,а сигурно некој гледач не може да го реши. Енергијата и парите дадете ги на друго место. Жал ми е што вашата крајна надеж е гледач,и можеби проблемот навистина нема решение. Но сигурно нема и гледачот. Прифатете го проблемот колку и да е тешко.
На првата слика гледам патчиња,тоа е дека че патуваш на кратка релација.На втората слика видов жена-во долниот дел,тоа значи љубомора.Под неа видов раце.На третата слика видов жена-во горниот дел,тоа значи среќа.
девојки девојки !!!! Ма дај зарем стварно гледање во талог од кафе ?! Не верувам јас во тоа нема предодредена судбина него „ Какви ни се мислите таков ни е животот “ Отец Тадеј.