Бидејќи знам од нашата тема некои работи, ме влече да гледам тоа што сакам Но... Тоа што беше ,,магливо,, сега ќе се избистри.Имаш стравови и сеуште не си стабилна. Меѓупросторот во кој ќе се најдеш најубаво е да го искористиш за себе.Ќе ти се придружи женска личност како поддршка.Не ја сметаш за меродавна личноста, па и ќе ти пречи нејзино мислење. Џој што да ти кажам кога СЕ си знаеш
Интересна тема. Сакам да ви споделам еден детал од мојот живот. Незнам дали е случајност или..... Ево вака! Се работи за мојот сопруг. Јас имав цимерка која не пиеше кафе. Еден ден со неа отидов кај нејзина тетка. Жената прв пат ја запознав (не знаев дека таа гледала на кафе а јас и во тоа не верував а ниту пак ме интересираше да свртан филџан). Прво се изненадив кога жената не праша дали сакаме кафе цимерката рече да. Па и викам што ти текна ти не пиеш кафе. Јас само 2 пати се имав видено тогаш со „дечко ми“. Жената ми вели имаш иницијали ХХ, живее во место на буква М и за овој ќе се омажиш. Јас и се изнасмеав и си реков оваа ак знајт да гледат ја ... Но стварно така се случи Сега тој е мојот сопруг
Мм,дa и oд нaдвoр е извaлкaн филџaнoт. Кoј сaкa дa губи време нa мoјoв филџaн,мoже и лп. @biGirl Javno se izvinuvam hhhhh