Може некој да ми каже што значат симболите: детелина со 3 листа под неа има 2 а позади неа срце, бројот 5 и желбата ми е бело зајче и имам пат ама краток.
Здраво, Ќе сака некој / а да сподели искуство и контакти од професионална гледачка на кафе? (проверена) Ако познава таква. Благодарам. Поздрав.
Имаш човек од минатото што се спрема да ти зададе удар, машка личност крупни рамења, не многу паметен иницијал Ј. Имаш тешко двоумење и тешка ситуација, или треба да го спуштиш мечот и да помогнеш некому или да го оставиш нс цедило тој некој и да се издигнеш и да добиеш победа за нешто што одамна го посакуваш. Тој што му треба помошта и не е толку беспомошен како што изгледа, пази се. Двете патувања кои ги замислуваш тешко дека ќе се остварат, животот ќе те води во друга насока. Уште нешто што приметив, зашто постојано бараш и смислуваш решенија за проблеми што не ни постојат? Губиш енергија премногу на тоа. Пиши ако погодив нешто одамна немам гледано
Oх пoгoди дa. Тнкс п.с. се оствари, ќе треба да ми изгледаш едно ново кафе за цел месец ќе е. нема да замарам хх
Се извинувам, да не го има некој/а случајно бројот на баба Зоре од Лисиче, што гледала на превртен филџан од кафе? Или адреса нешто, каде во Лисиче? Благодарам однапред.