Пред неколку дена бев кај еден млад дечко да ми гледа на кафе, бев со другарка, она ми го препорача, ми кажа дека и гледал пред година дена и дека речиси се' и погодил. Искрено, влегов со малку скептицизам, и очекував дека ќе ми збори стандард работи од типот имаш некоја тежина, ќе патуваш итн. Ама не, дечково ми кажуваше луѓе по име и презиме, што ми се случило со нив, какви се по карактер. Дури, за втората желба ми кажа дека ми е иста како првата, само сум додала уште една работа, ептен ми беше чудно да го знае тоа. Од работите што ми ги кажа, две ми се остварија уште во првите два дена, сега си ја чекам само желбичката.
Здраво девојчиња, сакам да прашам што значи ако најдете зрно од кафе во шољата додека го пиете кафето? Некои велат дека било среќа. Незнам што понатаму со зрното.
А бе сега прв пат темава ја видов. Кој ќе додржи утре кафе да пијам и одма филџан вртам. Се надевам барем некој нешто ќе кажи, и онака на маки си сум големи деновиве.
Ете ме рано рано Желба. И по нешто од шолјата. Темава слабо активна, ама трпеливо ќе си чекам . Желбата ми е на свет најголема. Пу бе како од порано да не ја знам оваа тема
Здраво, да те замолам, ќе сакаш да ми го дадеш во ЛП бројот од Бергита од Прилеп: Ти благодарам однапред. Поздрав.
i mene edno vreme mi bea gluposti gledanjava na kafe dodeka edna zena ne mi iznakaza i ne mi iznapogodi sve
Здраво, ќе сакаш да споделиш која е таа жена, нешто контакт телефон или адреса? Ти благодарам однапред.
Кој е дечкото ако не е тајна? Мислам дали гледа на сите, за пари, или пак само преку познаници и сл.?
Помислив си почнала на кафе да гледаш и многу се израдував дека ќе ми гледаш без пари. Таман го зедов филџанот да го сликам, гледам дека се зезаш... Не е хумано ова...
Sestra mi znae da gleda na kafe. A na grav uste poubavo gleda. Mene mi imase gledano 2 pati i se mi pogodi apsolutno, jas vaka ostanav...no comment