некои не веруваат во ова, ама мене некако ме тера да верувам дека еднаш кога ми гледаше една пријателка од мајка ми, таа е искусна во тоа и ми погоди некои работи ми рече дека ќе добијам вест, ќе седам на маса со неколку души и ќе зборуваме, па дека машкото многу бил тажен, многу се секирал за нешто, па имало некој болен во неговото семејство, и после дента вистина на телефонот на роденден ме поканија и седев вечерта со неколку момичиња на маса, па тоа значи дека има и вистина во гледањето на кафе И јас сакам да се научам да гледам на кафе, има и на интернет за тоа како се гледа, ама секаде поинаку се прави јас ова го најдов и учам од овде http://www.kafepauza.mk/kafe-na-den...boli-shto-se-pojavuvaat-pri-gledanje-na-kafe/ одете и видете, пишува и што значат симболите ги нема сите ама само некои ги има и утре ќе гледам на кафе дека читав тука во вторник и петок било најубаво и најсреќно да се гледа на кафе, ако видам нешто ќе ве прашам што значи кој е искусен овде за да ми каже?
Дали некој знае дали има некој да гледа на кафе за иднина сакам да одам во околината на Ск цена до 300 денари или ваша препорака.Ви благодарам