Ај да се 'пробам'... после 20 години. Има еден дечко што ти се удвара, еден ти што му се удвараш Сакаш да флертуваш. Ќе одиш некаде со друштво. Додека се прашуваш за некој на С, ќе најдеш скроз нов љубовен интерес на патувањево. Пари и среќа едно до друго. Ваљда ќе имаш доволно пари за нешто што одамна си го посакувала. Генерално, весела, разиграна и друштвена си. Ако ти е желбата тоа на првата слика, ќе раскрстиш со некои. Ќе им кажеш некои зборови што ќе ги натераат да си отидат.
Расеана си, имаш неколку ситни планови но сеуште не знаеш како да ги реализираш. Си се чувствувала некако неисполнето, но полека се враќаш во нормала. Ќе има некаква кавга каде ти самата или твој пријател ке ти помогне да надвладееш некој итар противник, и тоа на фин и пријателски начин, и после тоа ќе се чувстуваш гордо. Премногу си затворена периодов, но тоа ќе помине после решавањето на кавгата или проблемот кој следи, односно те мачи. Удри желбичка да ми ти каже дада дали ќе се исполни
Ехх сега го измив филџанот.Утре ке ти пратам нови слики со желба...не за друго него не бива да те одбијам коа се нудиш
@Devotion 15 кафиња испив и превртев шоља ама ни еднаш не ми текна за желба...човек без желби така да пак шољичка без желба
Искрено,се надевам не сте сериозни доколку верувате во ова срање. Гледање на кафе со другарки, при идење на гости и сл. уште одамна ми потврди дека е тупење мозок. На темава нема што да се дискутира. Остана само уште ЛИЧНО да се уверам дали е за верување или не постоењето на "рутуали" и зошто голем дел од луѓето се плашат некој да не им направил нешто, што е тоа што ги плаши, аххх морам лично да проверам !!!!
Што сака авторот да каже? Одамна ти е потврдено дека е тупење мозок,а сепак има нешто што лично треба да го потврдиш? Прво, кој во што ќе верува е индивидуално. На крајот на краиштата па и воопшто не значи дека се верува во гледање на кафе слепо, на некој може само да му е забавно. Второ, на тема " гледање на кафе" си а за "ритуали" и сл.теми за тоа дали и на кој му е нешто направено и од што се плаши, можеш да си отвориш во друга тема и да се позанимаваш таму...и повторно, на крајот на краиштата секој со свои верувања, сфаќања, животни прикаски итн. И нема потреба да се руга никој и за ништо а најмалку доколку а тоа што се пишува ЛИЧНО не си информиран.