Да не бидам гатачка но .. многу ми личи на лошо можда ке изгубиш некого од блиските .. иначе пази голема змија некој ти е ептен дволичен немој да се доверуваш на секого .и многу некако расеана си и тажна .
Не ми е јасна како ја сфаќате толку сериозно нашата тенденција да бараме и гледаме различни шеми и поврзаности насекаде, дури и каде што реално не постојат. Океј, може е интересно да се гледаат формиве низ талогот од кафе, но на шала... а вака со предвидувањава на црни сценарија за џабе може да си створите дополнителен стрес од нереална работа.
Oktopod so paren broj pipki - pazi se od morska hrana, moze da imas tegobi posle, izbegnuvaj mesecov morsko. Ruzha - nesto ubavo te ocekuva na romanticen plan ili deckoto ke te nosi nekade na romansa za vikend ili nekoj zgoden momak ke te vikne na vecera. Dvajca se drzat za raka - mislam nema potreba da objasnuvam.
Многу планови, но за жал една иста препрека, многу луѓе ти се мешаат. Имаш тежина некоја, но секап некоја црна личност се труди да ти помогне, може да имаш некаква добивка мала. Некоја плава личност сака да ти наштети. Многу прашања и двоумења...
Ајде јас ќе пробам .. Имаш некоја голема тежина која ќе ти биде предизвикана од некое раскинување или расправија со некоја личност што ти значи. Ќе ти биде ств така тешкичко и ќе ти треба период да се стабилизираш, ќе сакаш сама да бидеш ама ќе имаш подршка.