Желбите ти се најверојатно љубовни. Првата најгоре претставува страст. Втората покажува зближување духовно со партнерот. Откривање на работите кои не прават слаби. Станување ранливи.Интимен момент. Третата е некакво зближување и формирање на нешто заедничко.
Мене повеќе ми личи на девојка која ја потпира главата до својата баба или мајка и двете се тажни и си даваат подршка.
Дечки,само да ве прашам на оваа желба,што гледате двајца кои разговараат (вљубени луѓе)или само јас тоа го гледам
Па да и јас гледам пар.. Повик, разговор во 4 очи, глас. Само пази тој глас шо ќе го чуете да не те одалечи или ве одалечи.
@piksooki извини што сега пишувам за ова,,може ли малку подетално да ми кажеш за оваа желба што е со зближувањето и формирањето?
Гледање на κафе Се се учи, еве и јас можеби неκојпат ќе се научам да гледам на κафе. Сега веќе не но, поρано обожував κога неκоја дρугаρκа ми гледаше на κафе. Една дρугаρκа знаеше и да пρебајува. Не сеκој го може тоа таκа умешно.
Јачина или некој на буквата Ј. Бел крст = среќа,клуч = нешто во тајност си чуваш, 5= среќа или за 5 саати,дена,месеци...година 6= секс или саати денови...
Како тинејџерка и јас исто со другарките си гледавме на кафе. Имаше едно девојче кое лично не го знаев, но моја другарка се дружеше со неа и ги знаев нејзините детали. Седнавме сите заедно на кафе и ми вика ајде да ми гледаш. Се што знаев за неа, демек и го кажувам. Дека има дечко на буквата А, дека е висок и одат во исто школо и ред други работи. Девојчето беше запрепастено. Муабетот ми е, она што треба да се случи, ќе се случи. Но, за се треба време. Уживајте во животот и се ќе си дојде на место.