Ај објаснете ми оти ја вака глупава не разбирам, што ако ви погоди се? Не си го знаете минатото, сегашноста? Потврда ви треба? Стварно не ми е јасно. Ова не само за кафе, општо за сите видови гатачки важи. Ви ја предвидела ли некоја иднината? Освен за забава ова со кафево, не знам зошто некој би го сфатил озбилно па и да бара гатачи.
Jas ne sum po gatacki ama ic ,ednas slucajno so eden bratuced na maz mi zazborevme za vakvi raboti i jas go lazam gledam na kafe tropam gluposti..i toj vika cekaj da vidis kake se gleda... Mi barase ime prezime ,data na raganje,tatkovo ime i majcino ime.... Koga pocna od ovaa data do taa data ova ke ti se desi ,od taa data do ovaa data najkasno ke se karas so osoba sto ima vo ime i prezime bukva A...vaka onaka ne fativ zdravo za gotovo... I navistina sve bidna....posle uste 2 -3pati go molev da mi gleda i se sto kaza deka ke se desi se desi navistina... Edno nesto sto zapomniv mi rece deka 31godina ke mi bide mnogu srekna i uspesna godina ,duri mi ja potencirase da zapommnam deka mn srekna ke sum vo 31god...i taka za nekoj mesec ke polnam i bas ke vidam....
Не сум експерт, но ме учеше мојата баба. Облакот најчесто асоцира на очекување на невреме и нестабилен период. Е сега може да биде сезонско невреме, преминување од лето во зима - очекување на дождови и снегови. Но најчесто означува невреме во душата, односно голема тага во блиска иднина, која може да биде поради загуба или разочараност. Пред вас е нестабилен период во животот.