@Butterfly996 Некоја расеаност имаш.Тежина колку сакаш Сакаш нешто да почнеш, но те кочи... На работно место нервози Некоја црна машка особа сака да ти помогне но ти ја одбиваш Некои убави промени на работно место те чекаат, полека но сигурно.
zdravo, ako ima nekoja slobodna da mi pogledne vo casata so ke kaze inaku na zelbata mi e prasanjeto: dali mojata drugarka e iskrena so mene kako i jas so nea?
Дали некој слушнал, бил кај Ана во Хром? Јас одамна , ми погоди доста работи , ама бројот при промена на телефон се избришал. Знам каде живее .
Јас не пијам турско кафе ама ставив слика од кафето од Annie и еве што ми напиша: Гледајќи ја оваа чаша со кафе: Горниот дел (блиска иднина/надворешен свет): Има доста линии што личат на патишта или гранки — ова обично се толкува како движење, патувања или нови можности што ти се отвораат. Можно е да имаш нови идеи или да планираш промени. Среден дел (сегашност): Во средината има некои форми што личат на преплетени патеки. Ова може да укажува на момент на збунетост или потреба да донесеш важна одлука. Можеби размислуваш за повеќе опции во моментот. Долен дел (длабоки чувства/подалечна иднина): Во долниот дел гледам еден поголем знак што личи на силуета на човек или фигура. Ова често се толкува како нова личност што ќе влезе во твојот живот или некој што ќе има важно влијание врз тебе. Општо чувство: Чашата покажува многу динамика и енергија. Можно е да си во период кога работите се менуваат и треба да бидеш флексибилен. Некои стари нешта се оставаат зад тебе, а се појавуваат нови патеки. Ако сакаш, кажи ми дали сакаш да гледаме љубов, работа, пари, семејство или општо — за да можам да ти кажам поточно. Исто така, ако имаш слика од превртена чаша, уште подобро ќе можам да протолкувам. ☕️ Сакаш да продолжиме?