Старо е мислењево ама ако сеуште бараш јас бев кај една жена и ептен ми погоди. Гледа во живо што е плус, не ми се јасни овие на кафе онлајн а поскапи дури. Инаку ми кажа некои детали околу колеги од работа што сумњав веќе и сама ми потврди, ми ги опиша дури и по изглед. Ми кажа доста и за иднина, па ќе видиме, сега брзо бев.
Сите што ме прашуваа за Наталија, да не ви праќам број поединечно, повелете 072 243 388 - Наталија . Во декември се враќа во Мк, рече дека ќе почнела пак да прима (да гледа)
Ти срцка имаш некоја тежина ама искача Некоја вест ќе чуеш за работно место, што го чекаш одамна Има некоја црна особа не ти мисли арно, пази се од неа дома ти иде
@Marijana93 те молам кога ќе имаш време пиши ми нешто на кратко,за следниве недели како ќе бидат.. Ме чекаат многу промени..
Имаш проблем со црна особа, нешто те кочи да оствариш тоа што сакаш Многу си плачела Нешто си расеана, се осеќаш како никој да не те разбира што осеќаш, нешто си емотивна периодов Имаш пат негде ќе одиш, ќе завршиш нешто Сите ти зборат, под огромен притисок си ама ќе се ослободиш некако ќе се издигнеш и ќе ставиш крај со тие луѓе.
Што значи на филџанот мал крст исто и машки и женски лик доближени еден до друг, женското како да го љуби во образ исто и повеќе глави на луѓе.
Ќе ти кажам јас што гледам. Тоа доле значи со леснотија ќе надминеш некоја тежина. Имаш еротични мисли или има некоја светла особа (плава коса бел тен) такви мисли према тебе. Секс на повидок. Проблем со некој заб имаш. Важен разговор ќе имаш во блиска иднина (на работа или во друштво со една личност само).
Зумирај малку и ќе видиш се гледа појасно. Она има еритични мисли спрема еден црн, а овој плавиов има еротични мисли спрема неа. Ќе има тензија голема, ама на крај сексот ќе падне со овој плавиов. Црниот ќе дознае и ќе биде љубоморен, па ќе разговараат на долго и широко ама нема да има разбирачка.