Raseanost do Stepen da nz sto sakas nit kaj terms, a seto toa obvitkano had lad lazna stabilnost I sigurnost koja sakas da prikazes kaj drugite Nonretko koj ke ubedis, I onie sto veruvale, vekje ne ti veruvaat
Очигледно е дека на жениве/девојкиве овде им го испокажа сето она што извира , а тоа е негативното од тебе, сите можни фрустрации мораше да ги исфрлиш негде па им испокажа на сите до една од лошо полошо. Што носиш во себе тоа шириш. Позз
Koj ti evtebe problemot ma? Go pisav toa sto go imast u fildzan ! A ti lecis kompleksi na drugo mesto a ne mene da me napagas Ako si naucena da se lazes sebesi, toa ne e moj problem, toa sto imaatvtoa I'm kazav
Членката што гледа , тоа и пиша. Секој различно ги толкува фигурите. И да , во принцип кога им се гледа на луѓето, сакаат да им биде кажано , тоа што сакаат да го слушнат. Така Дуле од Велес ми гарантираше на еден конкурс дека ќе бидам примена на работа и ништо. Ми гарантираше брак со дечкото тогаш , и ништо. Не е само да це лажат и да им пкаќате што ве излажале.