За број од Марија од Гевгелија членките шро ме замолија , во лп ќе ви го пратам бројот. Нема проблем. Јавно на ѕид нема да го објавам.
Отворена тел слушалка, убави вести ќе слушнеш, за 1 ден или 1 недела. Ќе ставиш крај на некоја мака која долго те измачувала. Дното е опколено со светла линија која оформува прстен. Прстен не знам што значи, ваљда нешто убаво, јасно, чисто.. По ѕидовите, имаш средба со женска особа, од неа ќе слушнеш убави вести, новост некоја. Нешто што си имала мака некоја, сега го истребуваш, готово е ќе заврши. Пеперутка гледам, пак нешто убаво ќе дочекаш со леснотија. Се на се добро е, а желбата е слушалката јасно отцртано, ќе се оствари
@VSkopje Средба ќе имаш или си имала, има како две лица во прегратка, на таа средба се осеќаш или си се осеќала заштитено, сигурно, кученце одма до личноста, верна ти е и те штити. Гледам птици, бели, убави вести ќе слушнеш, но не многу скоро можеби за недела две, некои новости. Нешто имаш замислено во врска со домот, некој проблем што го имало дома ќе се реши конечно, ќе осетиш олеснување. Желбата е многу јасно отцртана, има очи некој сака да те види или ти сакаш да видиш некој, на таа средба /разговор ќе дознаеш нешто што одамна го размислуваш... Се надевам ќе се исполни, чисто е, убаво...
Гледањето на кафе го сметам за добро и интересно додека го користиш за забава... А не верувам дека кафе или било што може нешто да ти предвивди.. Инаку се чудам како гледате на кафе еве 10 минути го гледам кафето на членката пред мене и неможам да разберам дали сум јас толку ќорав и глуп што не гледам ниту гушнати лица, ниу куче, ниту птици, или нешто друго гледате.
Има. Научно е докажано од н2ко Руски Хемичар. Некаква хемиска реакција се создава , при пиење не сфатив ваш како ама само на тој шро му се гледа да пие од филџанот. Плунката со кафето нешто не сфатив баш што и така се создаваат фигури за толкување само на тој што го пиел кафето.
Интересно, баш ќе се обидам да го најдам истражувањето.. Ако го имаш при рака прати ми го да не го барам.
Да , на еден странски форуми. Да , ќе ви го пратам затоа што вие можеби ќе разберете што точно се случува со кафето при пиење
Не верувам дека научник што поминал години со студии, експерименти и истражувања, би докажувал некаква формула дека плунка во комбинација со кафе ја предвидува иднината. Науката има малку повисоки приоритети. Освен ако не е некој ,,научник" како Кајшаров или баба Рада.
Дали може некој да ми погледне? Конкретно за љубов ако може. Ви Благодарам женски. @Marijana93 @MiloMalo