Од тука гледам, а кога го нема филмот или ако не ми го отвара тогаш на google пишувам и која страна прва се отвори од таа гледам http://www.filmovizija.com/tags/online- ... -prevodom/
Бидејки не можам да гледам филм без превод, порано гледав на филмовизија, а веќе страшно почнаа да ме нервираат рекламите што се појавуваат на секој клик, па сега гледам на www.vojvodinanet.com
незнам зошто кога ќе пуштам да гледам некој филм онлајн и кога ќе одам на Run this time ми излегува овој прозорец и неможе да се гледа филмот...а имам инсталирано Java и пред некој ден правев Update а прво можев да гледам...незнам сега во што е проблемот..знае ли некој?
Значи вака, имам инсталирано Java и се тоа, но кога отворам на војводинанет, ми пишува дека немам инсталирано и да инсталирам Чаре?
На филмовизија кога гледам, во еден момент гласот се губи, и после тоа сликата се замрзнува. Правам рефреш, ама пак исто цело време. Знае некој да ми каже што е прблемот? Претпоставувам дека треба нешто сменам во опции... Помош?????
За серијата ми е, ја нема на кинотека. Да се корегирам.... и на други сајтови истото се случува... нешто треба да сменам кај мене на лап топ во опциите за видео.... знае некој да ми помогне?? Благодарам однапред...
Знае некој страна каде што можам да ги гледам The spectacular now и The fault in our stars ? Немора со превод да е, само да е онлајн. Благодарам однапред.
The fault in our stars сеуште не е излезен со убава снимка, може и сега да се најде ама има многу лоша кино снимка. И јас го чекам да излезе некако не ми се гледа во кино, зошто на книгата се убив од плачење и сакам дома да си го гледам сама
На ofilmovi.com можеш да го гледаш the spectacular now со српски/хрватски превод е другиот уште го нема