Дали некој можи да ми дај линк од целиот филм на Јани Бојаџи, Ругање на Христис / Моcking of Christ. На интернет најдов само трејлер и таа сцената со шиптарите.
Дали некој знае каде може да ги гледам,Џган и Исцелител онлајн,или па да ги симнам.Иначе ги имам гледано во кино на премиера,ама сакам пак да ги гледам
ЗДРАВО САКАМ ДА ПРАШАМ. ПРОВАВ ДА ГО ГЛЕДАМ ФИЛМОТ "Tamara vol.2" француски филм е. Не можев да го најдам никаде со превод, макар и англиски или шпански; а брзината за спуштање е многу мала, ке требаат 3 недели. ПОМОШ!!!!!!
Зошто ми излегуваат реклами и страни со вируси кога ќе пробам да отворам некој филм, преку телефон? На gledalica.com на пример.
https://serijeonline.net/serije-online/chernobyl-online/chernobyl-sa-prevodom-hd-online-serijeonline Повели.
Работи сега, но нема превод иако пишува дека има. Разбирам англиски ама сепак е порелаксирано со превод. Се надевам ќе средат
Леле, ај дајте сајтови кај што можам да гледам филмови што нема да ми дадат 589 вируси? Штета Нетфликс ги нема сите