Hикогаш не симнувам филмови/емисии што било секогаш он лајн гледам на странава http://www2.zmovie.tv/ филмови PUTLOCKER XTSHARE DAILYMOTION I NOVAMOV ми се најнај линкови. си го пишувам името на филмот што сакам да го гледам и до нив си пишувам PUTLOCKER на пр, и барам дали има линк за тој и тој филм
И јас најчесто гледам онлајн филмови, незнам дали некој ги пишал овие - www.filmovisaprevodom.com и www.filmovizija.com. Филмовите се со српски превод и не се со некој лош квалитет на снимката, можат да поминат.
Последен филм што го гледав е... И кратка рецензија Може линк од Mr. Popper's Penguins? сакам онлајн да го гледам, но неможам да најдам може и со српски и бугарски превод
Од сите тука што сте ги ставиле мене ниту еден не ми се отвара, дајте нешто ако имате што се отвара позз
Филомовизија Пред некој ден беше еден човек кај нас,го чистеше компјутерот од вируси и ми вели ке ти покажам една страница онлине да гледаш филмој со српски превод,ама мене не ми излегува српски превод туку кузнај каков и јас не го разбирам Дали ке може да ми кажете дали може да се смене праводот и како?
знае некој да ми прати линк каде може онлајн да гледам 4 дел од Самрак мислам нај новиот кога Бела е веќе вампирка
Се изнервирав бе!! Неможам да си најдам некоја добра страна за гледање филмови. Сегде или бара да се логираш или да симнуваш некои програми и чуда. Ја свртев цела тема сите страни ги уклучив и ништо асално или кај мене нејке да биде асално Дајте нешто добро, со превод било каков и кај што не треба да се симнува нишо! (ако постои такво нешто) Ве молам!!
Луѓе и ја ве молам да ми објасните што побогу е финтата со оваа Глупава филмовизија? Имам јава, имам се што треба, логирана сум, не ми се пуштаат ни филмовите ни сериите. Па у пи**у м! Што глупав сајт ќе беше ова!
Дури сега видов, Sorry. Проверив и по други страни, но само тука го отвара филмот. За некои филмови треба да спуштиш програма (не знам која беше, само пишуваше дека треба таа и таа, и спуштав), и нормално откако ќе го отвориш, одиш на play и треба да почекаш. Се надевам ти помогнав.
Зимата се изнагледав филмови на кинотека, сега не работи Ми зафркава нешто... Морам да си спуштам со торент