Спојлер Каква епизода не ми се верува.Колку жал ми падна за Каровски.Настапот им беше одличен!Инаку колку ми е чудна Сју вака во good mood.А за Квин...ако и се деси нешто не знам, ептен ќе биде тапа. Koj ќе чека нова епизода, дури на 10 април
Не ми се верува како заврши Тоа дефинитивно не го очекував! Многу ми падна жал за Каровски, баш преку Гли сватив како може да се чувствуваат децата кои се во таква положба како него
Ја симнуваме од нет, мислам дека не ја даваат серијава на ниеден канал.... Спојлер Леле се надевам нема да умре Квин, баш ми делуваше фина во последниве епизоди Инаку многу убави песни имаше во епизодава, да ти е мерак да ги слушаш
Ја немам гледано серијава,ама што имам читано на нет викаат дека е многу слична со Млади бунтовници Сериозно?
Воопшто не е слична со Млади бунтовници, таа не беше мјузикл. Да, средно е, само тоа им е заедничко. Овие не се ни во интернат. Смешна е споредбата.
Излезе новата епизода. Спојлер Многу брзо некако испадаа со Квин работите, јас мислев во болница ќе даваат нешто, ама можеби и подобро е вака. И жал ми е за Сју, што девојчето ќе и биде со Даунов... И изведбава ептен ми се свиѓаше. http://www.youtube.com/watch?v=0cay2dnuhcs Над 5 милиони прегледи има од вчера.
Добра беше епизодава. Спојлер Малку не ми беше очекувано ова со Квин, ама во секој случај ок беше.И да многу ми се допадна изведбата на Somebody that i used to know.
Единствениот пандан на Сју - Роуз Вашингтон! Па и како се шетка секаде со медалот, смешки. Спојлер А Квин мислите дека ќе прооди? Братот на Блејн, главниот тип од White Collar, ммм, не можеле поубав да го одберат. Добра епизода и убави песни, жал ми падна за бебето на Сју. Греотка.
До вчера ја сметав за промаш на векот, али сега кога почнав да ја гледам скроз си сменав мислење.... Да е здрав и жив tumblr и луѓето шо ги ship-уват Quinn/Rachel и Santana/Brittany -> скроз ме навлекоја на нив, и искрено заради нив почнав да ја гледам серијата ! Омилени ликој сега за сега: Sue и Quinn (едноставно Дајана Агрон немојш да не се сака !) Кај и да е дур ми се на хиатус другите ке стигнам да ги завршам сите епизоди
Ми се свиѓаше и на мене последнава епизода интересна беше Спојлер Се надевам ќе прооди Quinn,ми е жал за нејзе и исто ми е жал и за бебето на Сју Како и да е песните во секоја епизода им се врв посебно оние што јас ги знам
Скроз, таман стигнав со серијата... умрев од гледање xD Вчера ја гледав најновата и скроз ме бендиса - Брит/Сантана - П Е Р Ф Е К Ц И Ј А ! Сега секс-тејпот се чека да се види
Хмм не ми се свиѓа баш диското, ме нервира некако, ама последната точка им беше интересна. Секс тејп бе. Инаку, официјално е потврдено дека ќе има и 4та сезона од Гли. Сигурно е дека Рејчел, Фин и Курт ќе бидат во сезоната, а за другите се уште се чекаат информации.
Јас стигнав до половина втора сезона. А, бе, во вакви недели кога имам за учење и ми требаат мали паузи, ептен ме опушта серијава. Пушти, изгледај една епизода, и како нова сум. Си пеат, си играат,алал нека им е. Сега вторава сезона е поинтересна од првата, на крајот на секоја епизода завршувам пеејќи ги сите песни. Вчера во САД се давала епизодата со матурската вечер, одвај чекам да стигнам дотаму.
Незнам дали ја имате гледано оваа епизода ама мене ми е најдобра, иначе да во Сад се број еден а овој настап според мене им е еден од најдобрите http://www.youtube.com/watch?v=sBYxVEcvcbE
Спојлер Не знам дали е до пмсов или општо до мене, ама во последниве неколку епизоди се изнаплакав.И морам да кажам дека многу се изненадив со Рејчел и нејзиниот настап за Нијата, не ми беше воопшто очекувано.И да епизодата со матурава некако многу брзо ми дојде.И не ми се верува дека Пак нема да матурира..И морам да кажам дека сите ми изгледа преедобро на матурската забава.А фустанот на Рејчел ми беше сон.
Спојлер Ееее конечно победија. Очите ми се насолзија кога ги прогласија за победници и почнаа да се радуваат. Прекрасна беше епизодата, Вил сосема заслужено за најдобар учител.