во право си и ти, ама баш дека е безчуствителен не верувам.. мене ми е срцка тој ама ете како што кажа и ти - без контрола е а и малку е глуп.. инаку да прашам нешто - дали Каровски ќе биди во 4та сезона ?? на почеток многу го мразев, ама потоа кога му кажа на Курт дека го сака и кога проба да се самоубие многу го засакав, па би сакала да го има повеќе во наредниве епизоди..
Не, Каровски го нема во 4та сезона (барем за сега). Речено е од страна на продуцентите дека немат во план Каровски да се врати, зато толку добро му ја завршија приказната, ама Макс Адлер (актерот шо го игра Каровски) има потпишано договор, и изјави дека АКО решат да го „вратат“ Каровски во 4та сезона со задоволство ке се врати А за новата епизода: Спојлер Полоша и позабавна епизода немам видено - се пукнав од смеа. - Сем, Рајдер, Џејк ми беа преслатки ова епизода. Особено Сем и Рајдер - Бритни, а богами исто и Шугар, лудница as always - Себастијан из бек бичез - Тина му го рече уште еднаш на Фин, на почетокот. - Tina Cohen-Chang the voice of the Glee fandom. Песните беа катасрофа со исклучок на Holding Out For a Hero и Some Nights Омилени моменти: и Сега се чека новата епизода "Thanksgiving" или јас шо би рекла - "Slapsgiving" Спојлер
Интересна беше последнава епизода Спојлер Мило ми е за Блејн и Курт се надевам дека ќе се смират за Божиќ бидејќи ептен ми се срцки како пар. Жал ми е за Рајли што се онесвести на крајот од настапот, али се надевам дека после ова ќе се опорави и ќе и ја влепи една на Кити бидејќи ептен е bitch. Како и да во епизодава имаше не толку добар избор на песни, иако песните се од оваа година, мене повеќе ми се допадна самиот настап и самата атмосфера што ја создаваа на бината. Гангам стајл не ми се свиѓаше како ја отпееа, али единствено Тина го знае текстот убаво, а и јазикот. Битно е ми се допадна нивната кореографија. Еве го промото за следната епизода и оваа година ќе испаднат уште две епизоди, а ќе ја продолжат серијава од 17ти јануари... http://www.youtube.com/watch?v=W_IEQ1Bt3WQ
конечно и јас ве стигнав овие новите (Марли, Рајдер и Џејк) ми се срцки, посебно Марли а онаа Кити најмногу ме нервира Џејк уште кога го видов си реков - еве го вториот Пакермен, и во право сум била ми се допаѓа 4та сезона и Фин ми е мнооогу посекси од порано, единстено ми е жал што Курт и Блејн раскинаја :/ .. епизодата со хероите ми беше многу интересна посебно кога Сем и Блејн си го земаа трофејот Blam! Slaine! и Тенксгивинг ми е многу интересна ама на крај ова со Марли
Уф, ако беше и последната епизода без Рејчел и Курт ќе се подразмислев за серијава. Не и не, не ја бидува без нив, даваат посебен шмек и свежина, поготово сега кога се во Њу Јорк. Инаку гледаноста почнала да опаѓа, а и нема нешто посебно материјал за да се развлекува во повеќе сезони. Пола-пола се шансите за 5та сезона.
Ова Марливо пак, колку е слатка, невина и наивна, дупло повеќе од тоа е ГЛУПАВА, како ѝ дозволи на онаа лошотијата да ја извози и да ја лансира на патот кон анорексија, добро бе девојче, имаш огледало, зошто со толкава глупача??? Ја симнав најновата епизода, но не сум ја изгледала, можно е и да ги дисквалификуваат од изборот сега... Ова ми мириса дека ќе биде последна сезона, и реално - доста им беше. Очекувам Курт и Блејн да се смират и Рејчел да добие улога на Бродвеј, за другото не ме интересира баш.
Не е последна сезона, веќе ја обновија за 5та. Ама најверојатно таја ке му биди последна, ако не успеат да ги вратат рејтинзите шо ги имаја во 2ра сезона
Уф последнава епизода беше ПРЕМНОГУ добра. Рејчел на изведбата на уинтер шоукејс беше преПРЕубава. Спојлер Спојлер Па кога го баци милиот аууууу срцки па и за рачиња кога се стиснаа Курт додека пееше, уф уф уф сонца Се ми се допаѓаше, сите изведби, ај леле цела епизода беше топ, одамна не ми била толку добра некоја епизода
се сложувам со teddybear, одамна немало толку добра епизода посебно крајот многу ми се допадна, кога сите заедно пееја посебно ме изнервира што Кити се појави на крајот, со кое лице бе еј?? уствари и Квин и Сантана како неа беа кога дојдоа во Гли, а сега срцки станаа.. исто ме нервираше што Тина цело време и викаше на Марли, па таа намерно не се онесвести.. до душа и таа е крива, како што рече Trendafilka - зарем нема огледало да се види ?? а Бритни и Сем ми се срцки најголеми, иако ги сакав Бритни и Сантана, мислам дека Бритни и Сем се створени еден за друг
Супер се Бритни и Сем заедно, и епизодата беше многу убава. Изведбите на Рејчел без совршени и фустанот ѝ беше прекрасен, а најмило ми падна за Курт на крајот, солза ќе пуштев. И последната песна беше супер. Убава епизода.
Фино епизодиче. Нормално, Рејчел и Курт си го направија своето. Ме нервира Кејт(како се викаше не ми текнува), демек такви и биле методите, како не, виде дека Рејчел не и се плаши, а дека и има страшен потенцијал па се чувствува инфериорна и се обидува да ја уназади. За Курт ми е ептен мило, не се откажа и си го оствари сонот. Серијава продолжува да си носи убави и поучни пораки. А не ми е јасно, зошто мораа да го укинат Гли клубот, па не е прва година како не победија, другите години си продолжија со вежбање. Можеше да им остават некој простор.
Добра епизода и многу убав избор на песни. Рејчел ми беше преубава во епизодава,а и мислам дека до сега го имаше и својот најдобар настап. За Курт ептен се израдував баш ми е мило што доби и тој шанса. Следната епизода ќе е последна за оваа година и потоа ќе продолжат од 17ти јануари
Серијата оваа сезона живна ја бев запоставила дека ми здосади ама со оваа сезона посебно со новите личности (Sara Jessica Parker i Kate Hudson ) повторно ја засакав , кој не ја гледал да ја гледа а 3 та сезона може и малку да ја премота дека е досадна хахахх
И конечно и јас да најдам време 4х09 Swan Song да ја изгледам. Морам да кажам дека беше најдобра епизода шо има излезено, од крајот на 2ра сезона. Единствено нешто шо НЕ ме бендиса се 2 работи шо ги рече Brittany (целосно ме навреди): Спојлер 1. „No, it’s not just Santana. It’s like, all the lesbians of the nation. And I don’t know how they found out about Santana and I dating, but once they did, they started sending me like Tweets and Facebook messages on Lord Tubbington’s wall.“ 2. „I think it means a lot to them to see two super-hot popular girls in love. And I worry that if they find out about you and I dating, that they’ll turn on you and get really violent, and hurt your beautiful face and mouth.“ и то шо од нигде никаде го извадоја „Sam: I think maybe the reason Santana was always picking on me was because some part of her knew the truth... about that I’m totally into you.“ - кога Сем цела втора сезона трчаше по Квин, а цела трета праеше се за да ја освој Мерцедес Sam и Britt-Britt ми се пре-преслатки заедно, ама толку многу ми се слични и до сега имаја некаква brother-sister relationship , шо сега неможам да ги гледам заедно а „ИНЦЕСТ“ да не ми се врти низ глата... Се надевам дека нема ИЧ да потрат, пошто let's face it: Santana and Brittany are soulmates ! Спојлер
Човек ќе си седне и ќе ја почне вечерта со епизодата од оваа серија затоа што е најоптимистична, и ќе се изнаплаче. Налет. Спојлер Ако умре татко му на Курт не ја гледам повеќе серијава! Значи најомилен и најдобар ми е, од каде сега им текнало рак да има? Ме изнервираа! Почнав со плачење уште на почетокот за Арти, па продолжив со Курт и татко му, па кога Марли разговараше со мајка и, и плус коа Су го приреди прекрасниот гест, и значи цело време си леев солзички. Не е фер па... Инаку ми се допаѓаа изведбите во епизодава Спојлер Онака нај нај ми се допаѓаше изведбата на песната за Ханука, што ја изведоа Пак и брат му и епизодата целосно ми се допаѓаше, само штета што Рејчел малку ја имаше. Сем и Бритни се души невидени, откачени се скроз. И женскиот коуч ја обожавам, ама значи ја обожавам.
Убава епизода си се изнаплакав и јас Спојлер Јас мислам дека нема да умре татко му на Курт би требало да се излечи. Арти дури беше и разубавен во сонот негов Су срцка беше во епизодава, отсекогаш сум ја обожавала али во последнава епизода уште повеќе. Изведбите на песните беа одлични јас дури го симнав и целиот божиќен албум Следна епизода дури на 24ти јануари
Добра епизода, посебно изведбите на No scrubs и Locked out of heaven. Само малку тие вљубувања Блејн во Сем и Тина во Блејн ми беа тотално без врска... а новиот тип на Курт некако ми се допадна. Многу позитивен и фин, ми изгледаат како добар пар, иако не се откажувам од Курт-Блејн.
Слатки ми се овие симпатиите што ги чувствуваат Тина за Блејн, а Блејн за Сем ама знам дека ќе бидат повредени и Тина и Блејн :/ според мене,Тина и Мајк совршени беа заедно инаку епизодата беше супер, посебно поради Курт и Адам, а Рејчел и Броди ми се некако без врска, повеќе ја сакав Рејчел кога беш со Фин :/