Глупости што ги прават нашите миленичиња

Дискусија во 'Дом' започната од Dala, 13 октомври 2012.

1. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.700
    Пред пoлa сaaт пoврaти (ништo стрaшнo, пaрчињa кoски кoи не мoжелa дa ги свaри) и пoчнa дa глуми бoлен Дoјчин. Бaрaше дa се гушкa сo мене нa кревет (инaку не сaкa дa спие сo мене, прoстoр и зaфќaм), кaкo кутрo кутре, тресејќи се, се кaчи нa кревет (кaј мoите нoзе) и "спиеше". Oдaм дa и' извaдaм јaдење, oвaa скoкa oд кревет и зa 1 секундa беше вo кујнa и скoкaше зa хрaнa.
    Еве гo кутрoтo кутре. :D Принцеза, пoубaв живoт oд мoјoт имa.
    20160225_231529~2.jpg

На hermosa, kikkki, ELIDavor и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Ицолгудбејбе

Ицолгудбејбе Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    1.145
    Mojot macor obozava da rasparuva/kine perdinja,carsavi ,krpi,vlecki :o Uzasno me nervira :@ Ima sreka so go sakam premnolgu :)

3. Tinushka

Tinushka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    1.281
    Допаѓања:
    4.896
    И моето маче се беси на пердето, скока на маса иии што ме нервира најмногу на цел свееет моча само на моите алишта и спие само на мои алишта ,ги бутка од сушара . Ќебето од тераса доле и си лежи ,мака нема.
    Ми пие вода од мојата чаша ако ја начека на маса:devil:

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788
    Lady мојот terrier многу е темперамент копа по саксии, перници 5 досега сменивме за него, цела ден е надвор и кога ќе влезе внатре одма се моча по теписони, фаќалките за шпоретот ги зема и партал ги прави, трча по двата спратови, низ кревети, кради салфети, блузите ги зема и одма на спрат ги носи, му го јади на мачорот јадењето, се втерува под куњата, се бркаат со мачорот цела ден и цело време е изгребан од мачорот, не го пушта да си влези дома му стои на влезната врата од дома, влегува во собата каде што стои зеленчукот зема една краставица и бркајсе низ кујна, зелката ја мисли дека е топка за играње и одма партали ја прави, а доколку не му дозволам да земи краставица ќе укради една и дирекно под куња ама мора да изеди краставица или еднставно партал ќе ја направи, трча кај гулабите им лае другото куче не го остава да одмори, стои пред огледало и сама си лае и мн пати е тепана и карана воспитувана ама тоа е темперамент и инает.
    Но сепак е најсакана во домот.
    Моето прасенце растура жито надвор од кафезот цифка трча во кафезот.
    Мачорот се качува по кујната.

На solomun95 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2017
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    555
    Значи девојки, можеби ќе ви е смешно но јас тогаш се преплашив.
    Бев во WC. Во купатило над шољата има така помал прозорец. Тогаш прозорецот беше отворен. Во тоа време ( пред 3-4г.) чував една мачка. И така јас си седам на шољата и одеднаш мачката од озгора на прозорецот рипнала и право во шољата. Веднаш станав од шољата нормално, а мачката со ноктите гребе по шољата не може да излезе. Со прлав пешкир ја извадив. Грозно ми беше да ја галам мачката цела недела, реално.

6. alexa_dimoska

alexa_dimoska Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2018
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    950
    Не ми прават некои големи глупости, освен тоа што едната мачка ми е многу радознала. Обожава да се бута по разни места почнувајќи од кеси, кутии од чевли, до мојот плакар. Еднаш ја затворив по грешка, таа душа останала внатре, а ја немав појма дека таму била.
    Другата е поприбрана.:D

На Vitaly му/ѝ се допаѓа ова.
  7. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.891
    Допаѓања:
    25.464
    Si imav edno macorce Dzodzo . Sakav da go sliknam so blic , i vo momentot koga sliknav se svrte so muceto kon telefonot ( bese svrten so zadniot del na glavata ), ama takva smeshna facka napravi , mislish duh vide :rofl: . Za zal se izgubii ne se vrati vekje , a veruvam kje pravese uste posmeshni faci :| . Podocna ja zemavme Mia .Taa pak , edno smotano , kopa dupka za nuzda , stava noze vo nea , na mesto zadnik . Cela ushlapana doagjashe |( . Ja dadov na prijateli, bidejki mnogu ja gnjavea komshiskite macki . Do sega ima rodeno 5 pati :inlove: . Posledno go cuvavme Maks . Toj bese najpameten macor i najpribran . Nitu edna glupost ne napravi :D . Na kraj go izgazija so kola ;(

8. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.887
    Допаѓања:
    116.545
    Кучето на моите го чуваат во двор и им лае на пеперутки :rofl:(facepalm)

На Lady Phoenix и alexa_dimoska им се допаѓа ова.