по првата љубов, тврдев дека нема шанси да се заљубам, ама ете не е секогаш како што планираме.. по глупостите кој ги правевме со другарка ми и другарите во школо на кои секогаш ќе се смеам.. и не знам по што друго, не ми текнува
На која дрога сум била кога сум го пишувала мислењево? Инаку оваа година ми е една од најлошите,и по тоа ќе ја паметам
Кога ќе подразмислам и не беше така добра година, иако има уште цели 2 месеци нели... Покрај сите помалку или повеќе лоши работи, дефинитивно ќе ја паметам по завршување на 4 годишна врска...
Многу убави работи. Раздолжување со банките по 9 (со букви: девет) години кредитИ (множина). По добивање на новата работа која се повеќе ја доживувам како мојата работа од соништата. По опробување на уште едно поле, за кое никогаш не сум мислела дека ќе ме биде. Не сум сјајна, ама не сум ни лоша, генерално задоволна сум. Прекрасна година.
нормално како секој година-добри и лоши случувања лоши-периодот без дом и слабо храна,кавгите со некои луге-без никаква моја вина,кризата која не зафати,претрпување на слични моменти. добри-патувањето со мојата сестра и внуците,поминатото време со мојата фамилија,новиот живот со мм и најубавото нешто МОЕТО ЗАБРЕМЕНУВАЊЕ