2015 mnogu mirna i ljubovna godina do sega a se nadevam i ostanative meseci so toa + kupuvajne na kujca
Kje ja pamtam ..po toa sto zapoznav i nabrzo ostaviv mnogu luge.. koi sekako gi iam ostaveno so picina,ke ja pamtam sto ovaa godina mi bese preteska doziveav mnogu losi raboti no poentata ne e samo da dozivees tuku toa i da go nadzivees i izvleces pouka od nego... blagodarna sum sto sum ziva..i pokraj se.. sepak site znaeme deka posle bura ide sonce.. koga i da e toa dokolku dovolno se boris ne se somnevam deka nema da go vidis sonceto bash naprotiv ..kje ja pamtam po toa sto uspeav da padnam mnogu pati i povtorno da se izbrisam i prodolzam.. definitvno ovaa godina me napravi mnogu posilna od koga i da bilo...
2015 една од најбурните мои години. Све и свашта ми се деси. Успони и падови колку да сакаш. Но сепак префериран да ја паметам по добрите работи, ПРЕД СЕ ШТО ОСТАНАВ ТРУДНА !!!
Kako i sekoj covek imav mnogu usponi i padovi,mnogu srekja,mnogu bolka,pogreshni obidi za vrska,prokockani shansi za napredok,ama se e iskustvo vo zivotot,sekoja lekcija e dobredojdena za onaj koj e spremen da uci od zivotnite greshki...i da ne nabrojuvam veke,ne beshe se taka crno,godinata 2015 ke ja zapametam po ragjanjeto na mojata vnuka,stanav Tetka Isto ke ja pametam i po letniot odmor so drugarkite
Po stapuvanjeto vo brak so mojata srodna dusha, po zachnuvanjeto na sincheto koe seushte mi e vo utrobata.. Po preselbata vo druga drzhava (ova i ne mi spagja kojznae kolku vo pozitivnite raboti shto mi se sluchile godinava..). Ovie 3 raboti sekogash ke me potsetuvaat na 2015
Прекин на мојата долга врска во која бев доста повредена. Прекин на мојата кратка врска од насилен човек. Завршување на пријателство, завршеток на предавање и вежби. Со надеж за вработување, и стекнување на пријателство,затоа што има сеуште време до крајот
-По него. -По одлучноста да прекинам нешто што ме правеше несреќна и да започнам нов почеток во животот.
..по најубавите работи што ги чекав години наназад и кобно плачев секоја ноќ. Храбро ги исчекав и се до мене. Се е близу мене. Баш животот по кој шт вредеше да се бориме и жртвуваме толку пеколни години наназад. По најубавата работа од сите до пред нејзе - малото срценце што внатре ми чука и бесконечните прегратки со маж ми.
2016 - не баш убава година животов ми се испреврти за 360 степени и тоа не баш во позитивна насока. Не знам каков ќе биде крајот, ама досега немам многу пофалби за годинава... Се надевам наредната ќе биде подобра