Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Годинава ке ја паметам по......

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од newring86, 3 декември 2010.

1. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    6.155
    Лошо. Само нека помине што побрзо. Грешките што ги направив оваа година се надевам дека следната нема да ги повторам. Почнувам да го менувам односот кон сите во моја близина, па нека е на арно. Како сите со мене, така јас на нив. Се тешам дека следната ќе биде подобра, барем се надевам. Грешки од кои научив многу, увидов многу работи и знам кој се беше до мене кога најмногу ми требаше. Оние кои очекував да бидат тука ги немаше, а од оној кој најмалку очекував беше тука. Во наредниот период ќе знам на кого да го насочам моето внимание. И овојпат нема да згрешам.

Покрај лошото имаше и добро, но сепак е лошо. Се надеваме на подобра 2017.

Се надевам дека ќе имате уште поуспешна 2017, радост, успеси и се што ви душа сака.

На Carissa, Rama, mynameislove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. power11

power11 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2016
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    108
    Годинава ќе ја паметам по не толку добри работи.. љубов - катастрофа (толку посна година не сум имал во животов, никако да се појави девојка со која би сакал да го минувам времето), социјален живот и друштво - нула (некако секој по свој пат ништо не е како порано од големо друштво едвај да најдеме време да се видиме) финансии - солидно.. Едино добро нешто е тоа што станав вујко по прв пат :inlove:

3. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.934
    Допаѓања:
    31.289
    Многу работи, а особено:
    По тоа шо станав ваква личност, толку цврста психички не сум била колку шо станав годинава.
    Станав тетка:l:

На Rama, Ketchup, Lella и 3 други им се допаѓа ова.
  4. JustBeautiful

JustBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    1.190
    Една од моите најубави години... Не се случи нешто големо, ама супер си беше годинава. Многу се променив, на подобро се надевам :D. Запознав многу нови личности, имав многу нови искуства... ^_^ Cheers to another one filled with new experiences ! :inlove:

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    10.968
    Допаѓања:
    133.458
    Stanav majka. Sozdadov semejstvo. Drugite raboti kako nova rabota prijateli soznanija... nebitni se.

На Rama, Captain-Omni, Hoj и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.323
    Допаѓања:
    29.020
    Годинава несомнено ми беше најдобра досега.

Ова се некои од работите кои ми ја одбележаа годината, од почетокот, кон крајот: бев на натпревар по мојот омилен предмет, првпат зборував со Американци, конечно го завршив основното (кафезот од кој се ослободив), ја слушав Заз во живо, првпат патував со авион, првпат бев во Италија, секако кампот што ми беше како light switch од лошо на добро и од кој го научив 80% од она што го знам денес, честа да запознаам толку многу прекрасни, паметни и забавни личности од кои поголемиот дел најверојатно никогаш повеќе нема да ги видам, но сум бескрајно благодарна што ги запознав, пријателствата кои ги стекнав и енергијата која ја почувствував, оние вечни моменти за кои би дала сè да ги доживеам уште еднаш, најдобрите 7 дена во мојов живот. И секако, тргнувањето во средно училиште, промена на средината, професорите, соучениците и справување со сите навидум неважни предизвици.

Ова беше година на промени и себепронаоѓање. Јас сум бескрајно среќна што некаде во почетокот на оваа година започнав да го пуштам мозокот на слобода и оттогаш сè е подобро. Понатамошните настани само придонеа во мојот развој годинава. Навистина сум променета, не можам ни да се препознаам и горда сум на тоа. Како што кажа некој, помина една година а јас чувствувам дека сум созреала десет.

2016... that's a wrap!

На iloveyou29, Someonespecial, Bender Rodriguez и 2 други им се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    2016 - по Прага, Виена, Албанија, Грција, Бугарија.

На Rama и Crna Dama им се допаѓа ова.
  8. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Сообраќајка. Раскинато пријателство. Болест. Многу патувања. Лоша психичка состојба. Може слободно да си замине, спремна сум за новата.

9. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.093
    Stanav majka. Imam neprocenlivo bogatstvo do mene.

На carangigia, galapce, Dust и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Hoj

Hoj Активен член

Се зачлени на:
    8 декември 2016
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    61
    Ја доживеав најискрената љубов за прв пат во мојот живот,само што ја видов ја засакав повеќе и од мојот живот,станав МАЈКА..најбогата сум на целиот свет..и така цела година ми помина со неизмерна љубов ☺

На Rama, galapce, Dust и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.326
    Mnogu lezerno pocna da na krajot zavrsi mnogu stresno.
    Mnogu rabota, mnogu stres.
    Maturance isprativ za koe bev pozaagazirana od nego samo.
    Jas trcav organizirav sminka, flizura, tasnicka vo posleden moment....nekako na moevo dete bas mu bese gajle do posleden moment.
    Konecno dojde denot da odam na odmor i da najdam vreme da podrazmislam sto ponatamu.

На Rama и galapce им се допаѓа ова.
  12. Taa

Taa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2009
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    69
    Важните лекции кои ги научив и шансите кои ги пропуштив.

13. Liu

Liu Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    2.501
    Па искрено оваа 2016 година ми беше многу тапа. Убави работи се случуваа кај мои блиски роднини па така некако се разби монотонијата, но имаше и лоша случка. Дечкото имаше сообраќјна несреќа за сеќа излезе се добро.... се на се безвеза година се надевам дека 2017 ќе биде подобра :)

14. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.528
    Допаѓања:
    5.887
    2016 - пo сите лoши рaбoти штo ми се случијa, кaтaстрoфaлнa гoдинa. :(

2017- сегa зa сегa диплoмирaњетo :)

15. Feminka192

Feminka192 Популарен член

Се зачлени на:
    24 април 2017
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    2.567
    2017 - Долга и тешка година. Јануари и декември = средина. Се меѓу нив = катастрофа
    Можеби годината во која запознав најмногу луѓе кои дојдоа и заминаа за краток период. Колеги, другарки, потенцијални партнери. Немало и никаква потреба да се задржат. Не заслужија. Минута молчење за сите средби кои беа "договорени"...
    Светла точка ми е напредокот на работното место. :)

На Asistentkа и Rama им се допаѓа ова.
  16. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.385
    Допаѓања:
    126.532
    По смртта на баба ми,која никогаш нема да ја преблам,состојбата на мајка ми која за среќа се среди и најубавото сеќавање
    Раѓањето на моето љубовче..мојата принцеза.

На piglet1, Skorpija25, Asistentkа и 2 други им се допаѓа ова.
  17. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.612
    Допаѓања:
    167.345
    Многу работи се сменаа од корен. Тоа што не го очекував испадна, а тоа што го очекував не можам ни да видам каде се изгуби. :| Ретко дозволвам да бидам изненадена, и не сум сигурна дали ова е пријатно изненадување, или пак не. :talk: Во глобала не беше лоша година, напротив, ми летна одма.

На Asistentkа и Rama им се допаѓа ова.
  18. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.061
    Допаѓања:
    55.513
    2017 дефинитивно ќе ја запамтам како година на промени. За 2016 да не зборувам, една од најгрдите години, ама затоа оваа година ми донесе среќа. Дефинитивно ќе ја паметам по пронаоѓањето на мојата љубов во средината на пролетта кога се е расцветано, кога и мојата душа расцвета откако конечно најдов некој што ми ја возврати љубовта. :inlove: Ќе ја паметам по првата средба со него, првиот бакнеж во мојот живот со човекот што ми значи најмногу, тој волшебен момент :inlove: (старомодна сум многу, првиот бакнеж со првиот дечко на 20 години:$). Ќе ја паметам по скарувањето со другарките, кога сите ме напуштија и смирувањето со истите кога тие го побараа тоа. Тоа беа најтешките месеци во оваа година. Ќе ја паметам по првиот одмор со него, првото спиење заедно. :$ Ќе ја паметам по смртта на моето маченце кога плачев со денови и уште кога ќе се присетам ми се плачи, и по земањето на новото маче кое уште си го чувам и во моментов спие до мене и си го сакам најмногу. :l: Ќе ја паметам по промената на начинот на кој ги гледам работите. Да ми кажеше некој во јануари2017 дека сега вака ќе биде никогаш немаше да му поверувам.

На Asistentkа, Feminka192, Srcka $ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.528
    Допаѓања:
    5.887
    Дипломирање
    Вработување-не на струка далеку од тоа
    Нервози и манипулацио на рабпта најдоа наивна и ме прават лом
    Пронаоѓање на потенцијален партнер
    И да во плус килажава 10 кг хаха
    И болници интервенции...

Се на се добра година...

На Asistentkа, carangigia и Rama им се допаѓа ова.
  20. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.647
    Допаѓања:
    79.471
    По неговата неизмерна љубов и по мојата непромисленост...

Последна измена: 23 декември 2017