Годинава ке ја паметам по......

Discussion in 'Кафе-муабети' started by newring86, Dec 3, 2010.

1. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

Мајка ми го победи ракот :muscle::muscle::punch::punch:
    Само здравјето на тато се влоши ама почна да иде на добро сега и знам дека ќе биде добро (y)
    Се верив :clap:

Nigredo Odor, mal.ecka, Dust and 23 others like this.
  2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Ќе се надополнам само
    - се омажив
    - останав трудна

И едвај чекам 2018 да настапи... ќе биде бурно...

Dust, Emy867, SV1911 and 10 others like this.
  3. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Po 27 April.

4. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Многу лошо почна 2017, открија проблем кај татко ми со кој животот на конец му висеше. Како капак, не бев во можност да дојдам да го видам. Вечност ми се чинеше процесот додека чекавме да закажат операција, ама за среќа испадна се во ред.
    Од тогаш наваму прилично мирна година, со многу љубов и ретко некоја кавга и недоразбирање.
    На моја огромна среќа, многу малку разболување на син ми во текот на оваа година.
    Научив многу нови работи, научив јазик, имам уште за учење во следната година....се надевам ќе донесе тоа што сакам и кон што се стремам.

Цела година, заради сплет на околности, не успеав да ги видам внук ми и внука ми. Душата ме боли. Ова се надевам никогаш повеќе нема да не се повтори.

Bozica1980, Emy867, SV1911 and 7 others like this.
  5. simonna.a

simonna.a Форумски идол

По шо да ја паметам бе?
    А чекај иа убај работи:крстив бебуле,двете брачеди ми соопштија дека се трудни,бев на најјаката пракса во живото во една градинка каде шо иам премили спомени со дечињата...ама пак ќе ја памтам по то шо поќе ме бива сингл да останам отколку во врска...
    Малер,шта чеш(heidy)

Bozica1980, eli25, JollyGirl and 2 others like this.
  6. fallenangel

fallenangel Популарен член

Иако имаше и не толку убави работи и дешавки годинава сепак одлучувам годинава да ја паметам по работни искуства, патувања и по помирување со најсаканото:angel:
    :l:

7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Очекував да пишеш дека годинава ќе ја паметиш по коњите и кравите што ги среќаваш на секој чекор низ Битола :rofl:
    (сликите од ФМЌ :D)

Yowannty, Rebecca_R and simonna.a like this.
  8. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Еј видиш то заборајв...ама па животинско царство секоја година гледам низ Битолата јас палената па:((heidy)

JollyGirl likes this.
  9. Luna91

Luna91 Популарен член

По раѓањето на ќерка ми :inlove:.

joy1, eli25, Skorpija25 and 2 others like this.
  10. elimkd

elimkd Форумски идол

Година на солзи, разочарувања, тешки разделби, неисполнети ветувања.

Мојата свадбата и целата еуфорија.

Last edited: Dec 29, 2017
  11. MkdBoy

MkdBoy Истакнат член

Ете, веќе дојде 31.12.2017... штотуку заминува старата а доаѓа НОВА ГОДИНА.. ви посакувам на сите, во новата 2018.. да ви се исполнат сите неостварени желби! да ви биде 10 пати по бериќетна од оваа што помина, да ви биде исполнета само со радосни моменти, неубавите работи да ги затвориме во оваа што помина!

Јас да си кажам за мене, почетокот на 2017 добро ми тргна, како од финансика гледна точка, па се до „успешна гледна точка скоро во сите полиња“..
    Бизнисот, мислам дека „годинава ми цутеше“ имав ТУРБО работа,..
    Премногу дружења, запознав премногу нови личности, кои оставија белег како добри „пријатели“ ..
    Успеав да се „подзаљубам“ во ептен погрешна личност.. среќа навреме заврши 8)
    Решив многу проблеми што ми беа останати од 2016.. за кој мислев дека тешко би се решиле..
    А дали заебав некој работи годинава.. мислам дека не заебав ниедна работа, освен тоа што сум влегол во неколку месечна „ВРСКА“ со крајно погрешна личност.., ај се простува подПРЕНАПИЈАН бев, коа сум ја смувал/фатил.. искрено не го памтам моментот како беше.....
    И крајно триумфално, ја завршувам со успех од деловна страна, добив пред 1месец, едно „Тендерче“.. ^_^

Last edited by a moderator: Dec 31, 2017
    Srcka $ likes this.
  12. Carissa

Carissa Истакнат член

Видов многу вистински лица.
    Изгубив драги личности...
    Научив дека нештата ама баш никогаш не одат по мојот план. Дека пократкиот пат не значи подобар и поуспешен пат. Дека некои работи не можам да ги поправам макар го превртела и светот.

Благодарна сум. За секоја промена и за секоја препрека. За тоа што бев оваа година и за тоа што сум спремна да бидам.

13. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Оваа година најубава до сега во мојот живот ќе ја паметам по раѓањето на моето синче :l:

14. Herrera

Herrera Популарен член

Ах годинава .....:|

Започна лошо, раскинавме и психички паднав на ниско ниво до самоубиство. Не сакам да ја коментирам првата половина. Моите од дома ништо не знаат колку тежок период имав, одев на работа ко дрогирана од лекови и секојдневно плачење......;(.....да да, далеку од дома, далеку од сите....
    Од Јуни месец почнав активно да пишувам на форумот за да се оттргнам од црни мисли , но се закачив на осетливи теми за брак и љубовни врски и таман мислев дека сум дошла на степен каде не реагирам на ништо , се појавија неколку светици на форумот во тие теми и почнаа да се караат со мене и ми го влечеа вниманието па се заразив посебно во темите за отворен брак и дали сте среќни во бракот, уз пат и онаа тема за магии која беше пролазна.
    Тој период беа дојдени сестра ми со мажот и , па се замарав со нив.
    Во меѓувреме некои чудни никови од форумот почнаа да се зближуваат со мене и почесто да комуницираме, искрено ќе си признаам имаше и изјавување љубов и голем дел посебно машки никови кои бараа некакви совети од мене.
    На работа се стандард, плус дополагав некои други испити за сертификати оти ќе ми се најдат се е поврзано со авијација, тоа ми е најголемата љубов, авиони, аеродроми, патници, максимално ме исполнува работата и мислам дека и ко ќе бидам на смртна постела пак ке сакам да дојдам на работа од што ја работам со полна љубов.

Еве го Октомври месец, се мислев дали дечко да барам, ама изгубив доверба во мажи, а баш си замислував пред празниците да најдам дечко па да идеме на планина, на скијање, во некој резорт сами ние двајца.
    Ај да не летам во облаци, не верувам во љубов, само време си губев со оној.

Ништо не очекувам во 2019, нема да се трудам на љубовно поле, другите сфери од животот ќе ги контролирам само.

..........Најтежок чекор до сега е следново скалило што веќе добро го знам...... :u:

mar023, Nigredo Odor, Ava.84 and 14 others like this.
  15. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Ubava godina:)

Rama likes this.
  16. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Како и секоја факинг година. |(

Dadusicka, Herrera and Rama like this.
  17. christinnn

christinnn Форумски идол

Завршување на едно поглавје во животот, а започнување на ново. Запишување на факултетот кој го сакав од мала, преселба на друго место далеку од дома..
    И најдолгата врска досега, 4ри месеци и сеуште трае:D

18. angelche16

angelche16 Популарен член

Дефинитивно по лошото здравје, буквално цела година.... Мислам дека нема ден кај што не бев болна, а и моментално сум ужас.... :puke::envy:

Rama likes this.
  19. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

По убави и лоши работи.
    Nothing special

Rama likes this.
  20. Rama

Rama Форумски идол

По се најлошо,полоша година мислам и не можев да имам....уствари,лажам,последниве две години ми се тотален хаос|(