Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Годинава ке ја паметам по......

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од newring86, 3 декември 2010.

1. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.170
    Допаѓања:
    169.149
    Само глас ако и чујам да се поплака :)
    @Dust гледаш ли ма,читаш ли ,слушаш ли ?!
    :f::f: за двУјчката:l::l:

На LiliBoz, Milobebence, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.321
    ау..ќе ја памтам по премногу работи.Лошите работи ги оставам зад себе, убавите моменти ги задржувам и се стремам да створам нови уште поубави во 2019.

На riba79 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  3. Цвет88

Цвет88 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 март 2017
    Пораки:
    4.043
    Допаѓања:
    21.680
    Годинава ќе ја паметам по убавите моменти со моето СЕ. Нејзиниот прв чекор, прво летување, прв роденден, привите зборчиња... по нејзините бакнежи, онака гласни и лигави, а некогаш и мрсулави.
    Се надевам, дека се повеќе ќе заборавам на лошото.

На AngIv, Feminka192, Dadusicka и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.733
    Допаѓања:
    172.796
    Искрено, годинава не сакам ни да ја памтам:!:

Ќе ја памтам по многу болки, солзи, нервози..
    Моменти што оставија не само физичка туку и психичка трага на мене..
    8 месеци по проодувањето, јас сеуште сум со пореметена психа..Не знам како да го поправам тоа. Боли. Повеќе психички од физички ама боли..
    Навечер уште ме демнат кошмари..
    Се дружам со несоницата..и ниедни апчиња не ме успиваат.

Иш 2018..да те нема.. се надевам еден ден ќе те заборавам:envy: толку си погрешна..

На riba79, LiliBoz, Bozica1980 и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Мариаа.

Мариаа. Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2016
    Пораки:
    3.386
    Допаѓања:
    25.015
    2018.
    За мене прекрасна година

Започна со нашата свадба,а еве заврши со бременост.
    Дефинитивно година што ќе ја паметам по прекрасни и незаборавни моменти:inlove::inlove:

На molikaMk, riba79, Bozica1980 и 5 други им се допаѓа ова.
  6. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    Мојот Ангел се роди пак.
    Сега има уште еден роденден.
    24 Октомври. :l:
    Се друго сакам да заборавам.
    Ронка за паметење да не остане.

На molikaMk, riba79, blackwave и 16 други им се допаѓа ова.
  7. HerMajesty

HerMajesty Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2018
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    564
    Ќе ја паметам по некои убави, но и помалку убави работи (сепак преовладуваат оние убавите). Крајот и дојде, да се надеваме на подобро, затоа што секогаш може.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.048
    Допаѓања:
    118.808
    Лоши работи.со душа чекам уште овие 2-3 дена да поминат

На Dust и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  9. Stories

Stories Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2015
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    1.514
    По најубавата наша свадба:inlove::inlove:, по една нова посетена земја, која ни беше дом кратко ама убаво време, по внуците најмили.
    Многу радост, среќа, исто толку и солзи и тежина во душа.
    Најубавото е во моето меше,
    девојчето наше. :l:

На molikaMk, Ygritte, H.VAGA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.283
    Допаѓања:
    284.855
    Раѓањето на третата среќа.
    Се друго нека оди во неповрат и никогаш нека не се враќа.

На Milobebence, galapce, mal.ecka и 6 други им се допаѓа ова.
  11. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2017
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    555
    По стресови и проблеми што ги доживеав.

12. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.428
    По лош старт на 2018 година, ја доживеав најголемата болка што можев некогаш да ја доживеам.
    После тоа уште еден удар и нервоза.....
    Покрај постојаните бури,следеше позитивно продолжение, си докажав сама на себе и на другите колку можам и колку знам, докажав на сите дека не сум само една од многуте што залутале во времето и просторот, се направив горда сама себе,а потоа најблиските.
    Запознав прекрасна особа (женска) што ми стана најголемата поддршка во животов и стекнав пријателства кои не се купуваат со пари.
    Ветувам дека во 2019 ќе излезам уште посилна и на ќе си докажам и ќе им докажам на сите "големи усти" каде ќе бидам јас,а колку левели подолу ќе бидат тие.
    СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!

На mal.ecka и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  13. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.463
    Допаѓања:
    48.515
    Убава година беше 2018.
    Не се случија многу работи, но посебна ја направи еден човек кој ми покажа зошто со сите пред него не ми успеало. Некој кој после толку години самотија, направи да посакам пак да имам маж покрај себе, некој кој разделбата ја прави потешка, некој кој прави срцето да ми чука забрзано секој пат кога ќе го осетам во моја близина, некој кој прави времето да лета кога сме заедно и никогаш да не посакам да се разделиме, некој кој секојдневието го прави поубаво само со тоа што занеш дека постои.

Освен оваа посебна личност, годината ми ја направија убава и промената на ново работно место, двете покачувања на платата, убавите моменти поминати со блиските и секако најбитното доброто здравје кое не служеше сите нас.

Во 2019 посакувам повеќе патувања на кои што веќе работам, повеќе моменти исполнети со љубов и нежности, повеќе насмевки и дружба со блиски а најмногу здравје за мајка ми и татко ми.

Cheeres!

На mal.ecka, cresa-jagoda, Feminka192 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    2018 edna od najuspeshnite godini vo mojot zivot. Najprvin po dolga borba i mnogu smeneti raboti uspeav da si ja najdam rabotata od sonistata t.e. da dobijam reshenie za rabota koe i te kako ti ja zaccrstuva stabilnosta bar vo nasheto opshtesvo. Vtoro si stanav majka po vtor pat so kerkicka bash kako sto sakav bidejko prvoto mi e masho a sakav meshano se pimina vo najdobar red i pokraj makite za poragaj megutoa toa se zaborava. I na kraj na godinata na kraj na dekemvri go zavrhiv i vtoriot fakultet posle dve godini ucenje diplomirav. Ete navistina burna makotrpna no uspesna godina ispolneta so predizvik nervozi ubavi raboti no sepak za se se isplateshe. Navistina pozitivna i ubava godina

На Bitter-Sweet, afrodita94, Feminka192 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Bonus-Kombinator

Bonus-Kombinator Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    126
    Како и секоја друга. 2018 ќе ја паметам по празен џеб, скрешено срце и лоши случки. Не очекувам ништо различно и од оваа.

Последна измена: 3 јануари 2019
  16. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.645
    Допаѓања:
    18.990
    Оваа година ќе ја паметам по многу лоша случка, ден по Нова година почина еден школски мој на само 24 години. На спиење добил инфаркт, лесна му земја!

17. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    3.090
    2018..
    Ќе ја паметам по врските пред се.
    Неколку пропаднати љубовни врски, а многу неуспешни обиди за врски.
    Во однос на пријателските врски..на почетокот на годината загубив една од најдобрите другарки, но кон крајот на летото се смиривме и сега сме неразделни. од друга страна, загубив друга најдобра другарка која ја сметав за сестра и ова е дефинитивно меѓу првите 3 работи по кои ќе ја паметам 2018 која влијаеше доста тешко на мене но ме направи посилна личност. загубив и трета другарка која ја сметав за сестра, но во замена за овие 2 другарки кои ги загубив-добив други 2 (и еден другар) кои не ги менувам за ништо.
    Фамилијарните врски станаа полоши од било кога и лицемерието и злобата излезе на виделина повеќе од било кога.
    Видов кој ме сака вистински.

Ќе ја паметам по мојата влошена здравствена состојба.
    На почетокот на годината сериозно се разболив од воспаление на грлото и гласните жици (проследено со температура, сериозно изгладнување, неспиење и неможност за зборување 2-3 дена) по што завршив во болница (што е исто така една меѓу првите 3 работи по кои 2018 ќе ја запаметам). Пролетта се борев со алергија. Есента имав вирусно заболување проследено со температура. Пред 2 недели добив воспаление на синусите кое уште трае иако со намалени симптоми.
    Но од друга страна го променив поголемиот дел од режимот на исхрана на подобро и иако вежбав поретко си ја задржав тежината и мускулната маса исто како да сум вежбала.

Ќе ја паметам и по мојата зголемена самодоверба.
    Промената на мојата личност однадвор, како и одвнатре позитивно влијаеше и сеуште влијае на мене. Никогаш не сум имала поголема волја за работа на себе си, како и поголема љубов кон себе си

Ќе ја паметам по повеќето тешки периоди кои ги преживеав.
    Минав низ сито и решето, но психички сум сега на далеку поинакво, подобро и поголемо ниво.

Сума сумарум...
    Им се заблагодарувам на сите оние кои дојдоа во мојот живот и на оние кои заминаа од него. На оние со кои се смеев по цели денови, ама и на оние по кои плачев. Ќе заборавам на сите навреди, лажни пријатели и други промашувања. Посебно им се заблагодарувам на сите оние кои ми помогнаа да ги преживеамнајтешките и најтажните моменти и истите ги направија најдобри. Ќе се сеќавам на сите радосни моменти, ќе се свртам последен пат и ќе ги избројам грешките кои ги направив, ама и работите за кои се борев,
    За крај му се заблагодарувам на Бога што и покрај мојата влошена здравствена состојба сум сеуште жива и функционирам нормално. Вербата во Него ме спаси (како и секогаш). Слава му.

На Herrera и Snowflake97 им се допаѓа ова.
  18. lovely97

lovely97 Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    9.088
    1. Ми се роди внук
    2. Се појави еден човек кога ми беше најтешко
    3. Конечно дознав дека желбата за странство ми е исполнета и се реализира во 2019
    4. Се друго е ништо битно

На Feminka192 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Волшебникот

Волшебникот Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2018
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    485
    Положување возачка дозвола

На Milobebence и Feminka192 им се допаѓа ова.
  20. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.004
    Допаѓања:
    10.877
    Еххх 2019 :sun:

Годинава ќе ја паметам по убави нешта на секое поле :*:

На Oxymoron, Feminka192, Milobebence и 2 други им се допаѓа ова.