Една од најлошите години зошто ја изгубив личноста што многу ми значеше, ете по тоа ќе ја памтам и по тоа што ослабев 5 килограми, а не требаше !!!!!!!!!!!!
По многу работи кои ќе ги оставам на времето да ми ја излечат болката, по него, по едни од прекрасните личности кои влезија во мојот живот благодарение на Фемина,
Па мислам дека има многу работи што ми се случија оваа година . Луѓето кои ги сакав и давав се за нив (иако ме правеле будала позади грб) повеќе не се со мене и поради тоа сум нова , посреќна без нив . Ќе ја памтам со моето меченце година се мачиме да опстанеме заедно без никој да се меша Не беше баш интересна и весела година .. наредната сакам да е повозбудливо и среќно..
Во 2011 година се породив..., ќе ја запаметам и со првата тезга во Охрид, почеток на нашиот „бизнис“ (силно кажано за сега) со книги. Почетокот на обновување по дома на покрупни нешта, за кое сум многу срекна. До сега сум била срекна на тоа кое купат мама и тато по дома и сум им се радувала на нивната успешна борба во животот. Сега јас си имам мое семејство (мислам маж и дете) и сега на нас ни е ред да се бориме и за прв пат во животот точно тази година си купивме неколку крупни нешта за нашиот дом од сопствено изработени пари, пари изработени со многу работа од сабајле 7 до вечер 12-1 без ние еден ден одмор за 4 месеци. Капнавме од работа, али кога имаш дете ти иде умот во главата Таа година ќе ја запаметам со “почетокот„...
ups and downs! прекрасен почеток, катастрофален заплет, и одиме кон подобар расплет. оваа година е најтешка до сега, сватив дека се се може ако се верува, дека се на крај ќе биде во ред. фала му господ мајка ми е добра и за тоа сум најблагодарна. фала ти татко што докажа дека си силна личност и дека си покрај мене во се без разлика колку не покажуваш емоции, фала што ми покажа дека што и да се случи има надеж, што остана покрај мене и што денес ми влеа таква самодоверба и верба дека се ќе биде како порано! останав без две најбитни личности, и уште еднаш го потврдив тоа мајчинското, мила ти без секого би успеала! едвај чекам нова година, очекувам прекрасна година со смеа колку овогодинешните солзи
Годинава ќе ја памтам по тоа што си фатив дечко на 11 Мај,со него се запознафме на 1 Мај и тој е оној Принц во мојот живот,годинава ми е специфична и нема да ја заборавам по 11.11.'11 тогаш праефме пола година
Годинава сеуште не е завршена за да кажам по што ќе ја паметам, но се надевам дека како што убаво почна, така и ќе заврши. Имав и успеси и падови, и солзи и насмевки, и убави, но и неубави спомени. Најважно од се, е што имав многу љубов! И ќе ја паметам по тоа.
Баш вчера размислував за оваа тема. Годината ќе ја паметам по обновување и стекнување на многу нови пријателства, луди забави, смирување на ситуацијата во семејството, раѓање на бебчиња кои премногу ми значат, научив конечно торта да сечам , преубави моменти со саканиот.
Оваа година мислам дека ми е една од поубавите во мојот живот. Сара тргна на училиште и Петар се роди , а јас донесов голема одлука, да не се вратам во Дубаи, да си останам во Скопје заедно со моите две сонца. Љубовта иако ме изневери, и ме остави сама сепак ќе продолжам да верувам во неа
Годинава ќе ја паметам по,прекраснотот време поминато со мојата љубов,сите тие прекрасни моменти и изненадувања кои ме оставија без зборови .Ќе ја паметам по посетата на Израел прекрасно поминато време не ми се враќаше назад Ќе ја паметам поради моето дипломирање Уште една убава година зад мене,со надеж за уште по убава во иднина.
Оваа година ќе ја паметам најмногу по љубовта . За единствената светла точка што ми се јави во живот, за тоа што ми се исполнува најголемата желба во животот. Она што го посакував долги години . Ќе ја паметам по искрените познанства на голем број на девојки (феминки), кои искрено прераснаа во нешто повеќе. Прераснаа во вистинска, искрена љубов . И добив уште една сестричка , а верувам ќе добијам и многу други.
Годинава не ми беше баш сјајна, останав без работа на почетокот на летото и малку се досадувам оттогаш... ама барем се одморив си бев на 2 одмора летово и така... 2011 ми беше за ОДМОР, сега свежа и одморена подготвена сум за малку акција во 2012
Си го купив кученцето Макси,имав луди зурки,ослабев некој килограм,кучето ми роди 6 кутриња (не е Макси) и многу други .
Имаше и убави и неубави моменти... Сепак она што ми ја одбележа годината беше дипломирањето, многу убави проводи, шетања и запознавање на интересни луѓе... Но годината се уште не е завршена
По тоа што го открив идеалното хоби кое ме исполнува,и не жалам за ниту еден момент кој сум го потрошил на него.
По сите недоразбирања и кавги кои настанаа во семејството... По моето прво патување надвор од земјава без родители... По доаѓањето на лепотанот во мојот живот...