Целото зло од светов во неа се собрало . Уште не можам да сфатам зошто и преќутев . Анестезија ми ставила , срамота било толку да викам . Срамота да , ама за неа ! Не за пациентките што ги измачува и што се изживува врз нив !
Ja znam . Zal mie so si morala da pomines niz toa golgota se nadevam ona ke plati za toa so napraila . Ja poznavam
Страшно е какви доктори ни работат по болници. Има и други како оваа, во секој град, во секоја болница. А најлошо е што сите ги знаат а никој, не презема ништо, одозгора ги ставаат и шефови на оделение и слично. Треба да си ги засукат ракавите институции и сите овие изроди да бидат казнети, во најмала рака избркани од работа.
До каде е случајот , Дона ? Доби ли повратни информации од адвокатите ? Дали дојде до тужба ? Држи се девојко , и споделувај што се случува сега , до каде е процесот .. Имај убав ден и што побрзо да ни споделиш убави вести !
Новости од правен аспект нема, ама јас уште работам во позадина, нема откажување. Еве видео од најновиот проект со дечково кој снима видеа за деликатни теми и животни приказни. Кликнете и споделувајте, би ни значеле повеќе views.
Срам да им е на сите портали и " новинари " што за 3 дена заборавија .. Правдата на Јилдиз стигна , да дочекаме и правдата на Дона да стигне ! Ама побрзо ! П . С . Да ги фати и оние од " стручна комисија " што воопшто не е стручна , или така им одговара .
На сајтот од Лекарска комора пишува дека дел од комисијата за стручен надзор е и началникот на гинекологија Тетово. Што повеќе да кажам.
Whaaaat ? Не ми се верува . Сепак , не губи надеж . Правдата на Јилдиз излезе на виделина после толку време , јас искрено се надевам дека твојава побрзо ќе излезе .
Уште еден доказ низ што се поминува една жена за да донесе нов живот на свет. Поддршка да излезе правдата на виделина.