Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Голден Роуз - шминка

Дискусија во 'Лице' започната од tropix4e, 9 февруари 2012.

1. CocoLady

CocoLady Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    159
    Ова е маскарата.. Инаку мене така ми кажаа дека била 400 ! :!:

2. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Сметам дека се доста квалитетни и со пристапни цени :)
    Користам доста шминки од нив, задоволна сум од се` досега.
    Еве баш денес си се подновив со камена пудра, коректор, кармин, маскара и туш :inlove:
    Камената + коректорот премногу ми одговараат, јас бидејќи не користам течна пудра, комбинацијава ми доаѓа таман :)
    Исто и тушот што е како моливче на Classics е одличен, го користам веќе долго време, по цел ден останува. Претходните маскари некако ми се сушеа многу брзо, сега земав една друга, се надевам нема да се разочарам :?:
    А кармин првпат купувам од Голден Роуз, денес го пробав и се покажа супер, траен, а и се радувам што ја најдов специфичната нијанса што ја барав долго време :)

3. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Ја има маскарава кај нас ? [​IMG]

4. josvolimte

josvolimte Активен член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Од каде го купи коректорот и колку пари

5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Колку чини?
    Симпатично делува, ама некако ризик ми се овие маскари и не знам дали моето искуство било такво, ама пребрзо ми се сушат и онаа од стотина денари и тие поскапите. :^)
    Со тушот пак, друга приказна - одличен е.

6. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.876
    Допаѓања:
    5.212
    Сте ги користеле овие? Се отцртуваат на капакот? која цена се? Ги видов на нивната стра на фб и ми се свиѓаат боите за пролет-лето :)

7. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Имам користено креон ,кој многу брзо се размачква ,не трае воопшо и туш ,ама од него сум презадоволна.

8. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Да, ја има, јас во Голден Роуз во ГТЦ ја видов и мислам беше 230 или 260 денари.

На Sw3et.Ang3l му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.479
    Допаѓања:
    13.554
    Исто и јас.
    Уште од средно, со години користев креон, како панда после неколку саата бев. Кога почнав редовно пудра да ставам, траеше малце поише, ама пак... :?:
    Заради проблеми со кожата сосема престанав да користам течна пудра, и се префрлив на тушот. Сега за ништо на свет не би го заменила :inlove:
    И маскара купувам од голден роуз, и релативно сум задоволна. Стварно имаат убав ефект, ама претходната ми се згрутчи некако брзо, оваа сега ми се потроши за кратко време. Како и да е, ефтини се и си ја вршат работата, па не планирам да ги менувам.
    Коректор си земав минатата година првпат, и од него сум презадоволна. Во комбинација со камена пудра (мислам дека ми е класикс) го користам за вечерна шминка, денски само тушот и сум спремна :)

10. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Која од овие е најубава? Ми треба некоја за волумен? Јас запнав за розевата, ама да си прашам :rofl: [​IMG]

11. Sara.Be

Sara.Be Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    143
    Јас имам розова и не ми прај нешто најубавоо... Нез..Др не ги имам пробано... А за розевата не е нешто посебно... :)

12. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    Јас ја имам жолтата и не е лоша...убаво ги истакнува трепките,а ако сакаш некоја за волумен тие на авон се многу убави а и не се многу скапи. :)
    http://www.getstunning.com/wp-content/u ... umizer.jpg има една слична на оваа т.е исто вака со 2 такви четкички многу е убава.

13. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    И јас ја имам жолтата и задоволна сум, убаво ми ги издолжува трепките и не ги лепи. Порано ја имав таа со златно капаче, ама од оваа сум позадоволна, би си ја купила пак. А да, таа предходната побрзо ми се исуши, оваа доста подолго ми трае :)

14. owi

owi Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    123
    А кој туш го користите што го фалите толку многу ?
    Ако може слика и цена :) , утре сакам да купам па да видам каков е и тој :)

15. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Јас овој го користам, мислам околу 100 или 120 дека беше, многу сум задоволна :)

16. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    ^ Тој е тој фалениот.

Не му е толку тенка четката (односно има повеќе влакна отколку на сликата). Мека четка.
    Последниот пат го земав 90ден.
    Има и со тврда четка.

17. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Јас овој со златно капаче го немам забележано. Нов да не е? :?:
    Мојот е со мека четкичка, меѓутоа изгледа вака.

18. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    ^ Јас би го прашала истото за твојот :D

Со златното капаче прв пат го купив летото 2012 и уште трае. А пред еден месец си земав уште еден како замена за моливче кое беше фалично и овој не го забележав разгледувајќи ги. А пишува и provitamin на овој.
    Задоволна си од него?

19. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    ^
    Овој на Мишелка со црно капаче е постар,прв пат кога го купив има можеби 2-3 години :) А тој со златното капаче јас барем досега го немам сретнато кај мене во градчево по парфимерииве,мислам има еден со златно капаче ама со тврда четка.
    А што се однесува до тој со црното четкиче јас сум преемногуу задоволна,чисто онака да го пофалам :rofl: :rofl: :rofl:

20. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Па и јас го зедов тој период некаде, можеби мај 2012. :D
    Можно е да е постара варијанта на овој, јас одамна немам одено низ парфимерии по туш за очи, па ништо чудно и да е веќе повлечен од продажба. :lol:
    Мене ми е супер, четката не е таква тенка за да се прекршува, прецизно се нанесува, не е водлест и доста е интензивен, се случувало да го имам ставено на очи и по цел ден па си издржал без деформации.
    Ама искрено - ми здосади. Наредниот пат би земала некој друг, сакам нешто ново и имам на ум отприлика каков би купила, ама ќе видам до тогаш. :wasntme: