1. Матирачки прајмер, за комбинирана и масна кожа. 2. За сјаен финиш, што значи за сите други типови на кожа освен мрсна. 3. Илуминатор е ова, како течен хајлајтер. Ваљда има некои светки низ него, би требало да е како тонирана подлога да дава и малку боја меѓу другото. 4. Ист како прајмерот под бр.2, само што е плус тониран, дава некоја боја.
Јас ја користам и многу ми се допаѓа, сега за покривност не знам каква е затоа што имам чисто лице ама кога ќе ја ставам лицето ми го праи преубаво и освежено.
Јас ја имам користено и старно за цената е прекрасна ! Прв пат кога ја нанесов и не ми беше нешто но после ми стана омилена ... подобра е да се засуши , дава убав волумен , не лепи , не се рони ! Пробај ја
Имаш од 140ден до 300ден.. Разгледај на сајтот и одбери си https://www.sminka.mk/make-up/face/powder?sort=p.price&order=ASC +1
Женски дали имате користено коректор и колку му е цената Јас и не знаам дали до мене е или до производот но не бев задоволна
@Hellobeautiful и јас не бев задоволна. Остануваше тврд и груб и по топење со вода, а и доста упиваше од течната пудра.
Видов дека е прилично старо мислењево, само сакав да дадам коментар за маскарава. Мене ми е одличната, имам долги трепки, но не многу густи и поради тоа често пати имам проблем со други масакри, ми се пресликуваат и размачкуваат, а оваа баш ми се погоди. Втор пат ја купувам и цената и е одлична, не можам точно да се сетам, но не е повеќе од 150 ден. Јас сакав да прашам за мислење за овие два коректори, дали се добри и кој според вас е подобар?
HD коректорот е одличен. Од цена, до формула и нијанси. Мене многу ми се допадна и ми одговараше на типот на кожа. Одлично покрива подочници, не е тежок, издржливоста му е супер, навистина не се споредува со другиов од сликата. Единствена мана му е тоа што знае да се расипе тоа копчето за притискање. Пропаѓа чудно и не функционира понатаму. Мојот среќа се расипа баш кога се потроши коректорот, па не се замаеав нешто многу, си купив нов.