Јас го имам овој на Голден Роуз - средниот по ред. Мат е,ама кај нас не го видов. Многу ми се свиѓа вака не остава линии.
Devojki kakov bronzer koristite? Imam temna kosa, no svetol ten Mnogu tesko naogjam bronzer koj bi mu dal onaka ubav topol izgled na liceto.
Девојки препорака за кармин мат сакам некоја nude rose nijansa, така месо боја ама не премногу светло? Koja нијанса е најдобра?
Види го на Голден роуз велвет мат број 31. Јас го купувам втор пат бидејќи ми е совршен за секојдневна варијанта. Исто и Wet n wild-Bare it all, тој е потраен.
си го обожавамја прави шминката убави да ти се соедини со лицето и да личи поприродна.За трајност што знам можда влијае не сум заприметила пошто како и да е ми трае шминката, али дека дава поприроден изглед дефинитивнопреку 10шишенцс имам потрошено
Сум користела кармини, моливче за уста и маскара. Од сите сум задоволна Пудрата исто така не е лоша, само што не покрива премногу. Сепак, со оглед на симболичната цена, супер е шминката.
Не сите се добри,и не секоја кожа може да истрпи секаква пудра. Мене убава ми беше таа Ејч Ди за комбинирана кожа,ако се сеќавам не ја сетирав а ја носев по 8 часа на работа. Така да, индивидуално е се.
Немам потреба од многу покривна пудра, немам проблеми со акните. Единствено барам нешто што успешно ги прикрива подочниците или евентуално да ја изедначи бојата на лицето.