за подочњаците коректорче мене ми е топ на Катрис камуфлажот и течниот и тој кремастиот во кругчето, арт деко исто кремастиот (доста популарен на форумов), мејбилајн тој со сунѓерчето е полесен и топ..а од голден роус коректори што знам..сум користела али овие горе ми се доста подобри
Освен сивата маскара и тушот со тврда четка кој го користев пред некоја година од друго баш не сум задоволна. Лаковите за нокти имаат многу голем избор и нијанси ама мене ич не ми се трајни, два дена нема шанси да ми дотрајат.
Ќе мо препорачате добра пудра со мрсна т зона со убава покривност и прајмер и за финиш таа пидрата што е во прав фалаа Дали ќе може да ја ставиш тука пудрара бидејќи нрможам да ја најдам
Мене ми одговараше кога бев Мкд за поладни денови затоа што немав многу што да покријам и не ми требаше камена пудра. Трајна беше. А за коректор исто од оваа колекција на голден роуз како пенкалце што е има сунѓерче кога ќе го отвориш,ќе земеш за нијанса посветол од твојата пудра.
Фала многу на советот ќе разгледам и уште нешто сакам да те прашам дали ја памтиш ти твојата нијанса бидејќи те имам гледано тука како се шминкаш па преемногу ти е убава бојата ако може о тоа да ми го кажеш сепак уште еднаш фала
Ако не ти се брза почекај до вечер ќе проверам дома која беше и ќе ти пишам. Памтам за коректорот беше 8ца.